TrinnVis-kurs for høsten 2024

Vi i TrinnVis-teamet er glade for å kunne tilby en rekke kurs for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av systemet. Enten du er ny bruker eller har brukt TrinnVis en stund, vil våre kurs gi deg verdifull innsikt og praktiske ferdigheter for å effektivisere din hverdag. Her er et utvalg med planlagte kurs utover høsten 2024. Det er allerede nå mulig å melde seg på kursene.

Gratis nettkurs: TrinnVis for nybegynnere

Er du nysgjerrig på hva du kan bruke TrinnVis til? Kanskje du er ny medarbeider på kontoret? Har du TrinnVis, men ikke kommet ordentlig i gang? Dette kurset er ideelt for både deg som vurderer å begynne med TrinnVis og for deg som allerede har systemet, men ikke er kommet i gang med å bruke det.

September: TrinnVis-kurs i Trondheim og Oslo

I september tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Trondheim og Oslo. Kursene gir en praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften, med spesiell vekt på bemanning, utstyr, rutiner, HMS og møteverktøyet.

Kurs for verneombud: nye datoer høsten 2024

I samarbeid med BHT Bergen arrangerer TrinnVis todagers kurs for verneombud. Kursene er skreddersydd for små helsevirksomheter, og tar utgangspunkt i at du bruker TrinnVis som HMS-system.

Spesialtilpassede kurs

Ønsker du et kurs tilpasset din virksomhet?  Trenger du litt ekstra hjelp med å organisere driften? Har du lyst til å få kollegene dine mer på banen? Vil du få mer utbytte av TrinnVis, eller er det temaer du synes er ekstra vanskelige? Ta kontakt med oss for å avtale et skreddersydd kursopplegg.

Datasikkerhet for helsepersonell

Sammen med Legeforeningen og Tannlegeforeningen har vi laget kurset Daglig datasikkerhet for helsepersonell. Kurset er innebygget i TrinnVis og gratis for alle TrinnVis-brukere. Påmelding skjer på kursets side i TrinnVis:


«Jeg synes det var veldig bra med det kurset og jeg tok med meg masse tilbake derfra.» – Janne Lie, helsesekretær   Les hele intervjuet med Janne

Nyttige lenker: