Har du kastet et blikk på vårt nye Overblikk?

Vi i TrinnVis-teamet er begeistret over å kunngjøre en rekke oppdateringer i TrinnVis som gjør plattformen enda mer brukervennlig. Vi har redesignet brukergrensesnittet for å gjøre det mer intuitivt og oversiktlig, slik at du enklere kan finne frem til det du trenger. De nye endringene sørger også for at du alltid har et klart overblikk på det som er viktig å ha kontroll på.

Enklere å se hele bildet

Den største endringen er den nye menyen til venstre og oversiktsbildet du nå møter når du logger på TrinnVis. Denne nye siden gir deg en klarere og mer strukturert oversikt over status for virksomheten. Med Overblikk får du raskt innsikt i hva som skjer og hva som kreves av deg, slik at du kan holde deg oppdatert og effektiv i din arbeidsdag.


Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for helsevirksomheter. Vi håper at disse endringene vil forbedre brukeropplevelsen betydelig.

– Kjetil Solli, produktansvarlig i TrinnVis


Er du som mange andre blitt avhengig av å se oversikten over din ukeplan?

Du kan fremdeles finne en oversikt over dine og de andre på kontoret sine aktiviteter hver uke. I den nye oversiktlige menyen til venstre finner du din ukeplan.

Vi har også forenklet oversikten ved å fjerne fire temasider:

Har du behov for hjelp med TrinnVis? Vi tilbyr både nettkurs og fysiske kurs over hele Norge.

Se våre planlagte kurs, eller kontakt oss for mer informasjon om opplæring.


Jeg synes det var veldig bra med det kurset og jeg tok med meg masse tilbake derfra. – Janne Lie, helsesekretær   Les hele intervjuet med Janne

Nyttige lenker: