Koronainfo for legekontor | for andre

Styrings- og kvalitetssystemet for norske helsevirksomheter

TrinnVis hjelper norske helsevirksomheter å drive i henhold til et omfattende og komplisert lovverk.

Svarer du «ja» på ett eller flere av spørsmålene over passer TrinnVis deg og din helsevirksomhet.

Prøv TrinnVis gratis i 1 måned
Priser og vilkår

Dette er TrinnVis

TrinnVis er et kvalitets- og styringssystem som er laget spesielt for norske helsevirksomheter, og som gjør det enklere å drive i tråd med myndighetenes forskrifter og lovverk. TrinnVis passer for virksomheter med alt fra en til flere titalls ansatte. Månedsprisen er rimelig. I tillegg gis det rabatter til medlemmer av Den norske legeforening, Den norske tannlegeforening, Norsk Fysioterapeutforbund, Norsk Kiropraktorforening og Norsk Psykologforening.

Det som gjør TrinnVis unikt i forhold til andre kvalitetssystemer er at:

Slik starter du med TrinnVis

Alt arbeid i TrinnVis gjøres på nett og via vanlig nettleser på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.
For å komme i gang registrerer du helsevirksomheten din og de som arbeider der i TrinnVis. Via systemet fordeler du så ansvarsområder blant de ansatte. Eksempler på slike ansvarsområder er Daglig leder, Dataansvarlig, Faglig leder, Økonomiansvarlig, Kvalitetsansvarlig osv.
I tillegg til å bruke TrinnVis via innlogging i nettleser vil systemet også sende deg varsler på epost og SMS.

Trinn for trinn = TrinnVis

Avhengig av hvilke ansvarsområder den ansatte er tildelt vil hun eller han få én konkret oppgave per uke som skal løses. Oppgavene sendes ut via epost. Disse oppgavene kalles Etableringsoppgaver, og skal hjelpe deg og virksomheten til å overholde kravene som myndighetene i dag setter til blant annet GDPR/personvern, kvalitetsarbeid, dokumentering og avvikshåndtering.

Oppgavene fordeles ut til deg og dine kolleger over tid slik at de kan utføres trinn for trinn – derav navnet TrinnVis.

Noen oppgaver tar kun et par minutter å utføre. Andre tar noe lengere tid. Felles for dem alle er at de bygger på dagens regelverk for norske helsevirksomheter. Men, i motsetning til regelverket er oppgavene du får via TrinnVis konkrete og enkle å forstå. Eksempler på noen Etableringsoppgaver i TrinnVis er:

Håndtering av avvik

Å lære av feil er viktig. Det er også derfor myndighetene krever at alle helsevirksomheter skal ha et bevisst forhold til avvik. Avvik er når noe skjer som ikke burde skje. Er uhellet ute – enten det er data som kommer på avveie, ansatte som blir skadet eller andre ting som påvirker virksomhet, ansatte eller pasienter – så skal disse hendelsene dokumenteres og deretter behandles. Dette kalles avvikshåndtering.
I TrinnVis finnes det gode verktøy både for rapportering og behandling av avvik og uønskede hendelser. Du får informasjon om hva som bør gjøres avhengig av hva som har skjedd, og for å sørge for at avvik enkelt kan rapporteres har vi også egen mobiltelefon app for dette (Apple-versjon og Android-versjon).

Oversiktlig bemanningskalender gjør det enklere å planlegge ferie, turnus, kurs og annet.

TrinnVis som styringssystem

I tillegg til å være et kvalitetssystem basert på myndighetenes krav til helsevirksomheter, er TrinnVis også et komplett styringssystem som forenkler daglig drift av virksomheten.
Systemet inkluderer bemanningskalender med mulighet til å legge inn ferie, turnus og annet fravær som påvirker den daglige driften. Og trenger du påminnelser relatert til drift, vedlikehold, avtaler og lignende så kan du lage slike via verktøyene i TrinnVis.
Kontrakter og informasjon om leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og annet legges enkelt inn i systemet for lagring og dokumentasjon.

Trinn for trinn kan det kompliserte gjøres enkelt.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.