Styrings- og kvalitetssystemet for norske helsevirksomheter

TrinnVis hjelper norske helsevirksomheter å drive i henhold til et omfattende og komplisert lovverk.

Driver du eller arbeider du i en helsevirksomhet? Synes du det er vanskelig å finne frem i jungelen av forskrifter, lovverk og krav som du og virksomheten må forholde dere til? Er du usikker på hvordan du driver skikkelig kvalitetsarbeid? Savner du gode rutiner for lovpålagt rapportering og håndtering av avvik?
Da passer TrinnVis deg og din helsevirksomhet.

Priser og vilkår
Prøv gratis i 30 dager

Dette er TrinnVis

TrinnVis er et kvalitets- og styringssystem for norske helsevirksomheter som gjør det enklere å drive i tråd med myndighetenes forskrifter og lovverk. TrinnVis passer for virksomheter med alt fra én til flere titalls ansatte. Månedsprisen er rimelig. I tillegg gis det rabatter til medlemmer av Den norske legeforening, Den norske tannlegeforening, Norsk Fysioterapeutforbund, Norsk Kiropraktorforening og Norsk Psykologforening.

TrinnVis er unikt i forhold til andre kvalitetssystemer fordi:

Slik starter du med TrinnVis

Alt arbeid i TrinnVis gjøres på nett og via nettleseren på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.
For å komme i gang registrerer du helsevirksomheten din og eventuelle ansatte/kolleger  i TrinnVis. Er der flere som arbeider sammen kan dere via systemet fordele ansvarsområder. Eksempler på ansvarsområder er Daglig leder, Dataansvarlig, Faglig leder, Økonomiansvarlig, Kvalitetsansvarlig, Smittevernansvarlig osv.
I tillegg til å bruke TrinnVis via innlogging i nettleser vil systemet også sende deg varsler på epost og SMS.

Trinn for trinn = TrinnVis

Avhengig av hvilke ansvarsområder den ansatte er tildelt vil hun eller han få én konkret oppgave per uke som skal løses. Ukens oppgave sendes ut via epost på mandag morgen. Disse oppgavene kalles Etableringsoppgaver, og hjelper deg og virksomheten å overholde kravene som myndighetene setter til blant annet GDPR/personvern, kvalitetsarbeid, dokumentering og avvikshåndtering.

Oppgavene fordeles ut til deg – og eventuelle kolleger – over tid slik at de kan utføres trinn for trinn – derav navnet TrinnVis.

Noen oppgaver tar kun et par minutter å utføre. Andre tar noe lengere tid. Felles for dem alle er at de bygger på dagens regelverk for norske helsevirksomheter. Men, i motsetning til regelverket er oppgavene du får via TrinnVis konkrete og enkle å forstå. Eksempler på Etableringsoppgaver i TrinnVis:

Håndtering av avvik

Å lære av feil er viktig. Det er også derfor myndighetene krever at alle helsevirksomheter skal ha et bevisst forhold til avvik. Avvik er når noe skjer som ikke burde skje. Er uhellet ute – enten det er data som kommer på avveie, ansatte som blir skadet eller andre ting som påvirker virksomhet og pasienter – så skal hendelsene dokumenteres og deretter behandles. Dette kalles avvikshåndtering.

I TrinnVis finnes det gode verktøy både for rapportering og behandling av avvik og uønskede hendelser. TrinnVis gir deg informasjon om hva som bør gjøres avhengig av hva som har skjedd. For å gjøre det enkelt å rapportere avvik har vi laget egen mobiltelefon app for dette (Apple-versjon og Android-versjon).

Oversiktlig bemanningskalender gjør det enklere å planlegge ferie, turnus, kurs og annet hvis dere er flere som arbeider sammen.

TrinnVis som styringssystem

I tillegg til å være et kvalitetssystem basert på myndighetenes krav til helsevirksomheter, er TrinnVis også et komplett styringssystem som forenkler den daglige driften av virksomheten av virksomheten din.
Systemet inkluderer bemanningskalender med mulighet til å legge inn ferie, turnus og annet fravær som påvirker den daglige driften. Og trenger du påminnelser relatert til drift, oppgaver, vedlikehold, avtaler og lignende så kan du lage slike via verktøyene i TrinnVis.
Kontrakter og informasjon om leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og annet legges enkelt inn i systemet for lagring og dokumentasjon.

Trinn for trinn kan det kompliserte gjøres enkelt.

Spør meg!

ole-vidar@trinnvis.no
485 95 383 eller chat nå

Spør meg!