Styrings- og kvalitetssystemet for norske helsevirksomheter

Driver du eller arbeider du i en helsevirksomhet? Synes du det er vanskelig å finne frem i jungelen av forskrifter, lovverk og krav som du og virksomheten må forholde dere til? Er du usikker på hvordan du driver skikkelig kvalitetsarbeid? Savner du gode rutiner for lovpålagt rapportering og håndtering av avvik?
Da passer TrinnVis deg og din helsevirksomhet.

Priser og vilkår for TrinnVis

Dette er TrinnVis

TrinnVis er et kvalitets- og styringssystem for norske helsevirksomheter som gjør det enklere å drive i tråd med myndighetenes forskrifter og lovverk. TrinnVis passer for virksomheter med alt fra én til flere titalls ansatte. Månedsprisen er rimelig, og i tillegg får du rabatt som medlem i Den norske legeforening, Den norske tannlegeforening, Norsk Fysioterapeutforbund, Norsk Kiropraktorforening, Norsk Psykologforening, Norsk Manuellterapeutforening, Norsk Osteopatforbund eller Norsk Naprapatforbund.

TrinnVis er unikt i forhold til andre kvalitetssystemer fordi:

Slik starter du med TrinnVis

For å komme i gang med TrinnVis registrerer du et abonnement på din virksomhet her. Ved registrering blir du bedt om å legge inn informasjon om din virksomhet, som bransje og antall ansatte. Er du medlem hos en av våre samarbeidspartnere skal du oppgi dette. Da får du fast 30% rabatt på abonnementet ditt.

Er dere flere som arbeider sammen skal ansvarsområder fordeles mellom deg og dine kolleger. Eksempler på ansvarsområder er Daglig leder, Dataansvarlig, Faglig leder, Økonomiansvarlig, Kvalitetsansvarlig, Smittevernansvarlig osv. 

Etableringsoppgaver

Avhengig av hvilke ansvarsområder du er tildelt vil TrinnVis sende deg enkle og konkrete oppgaver som skal løses. Dette kaller vi etableringsoppgaver, og du får én per uke. Ukens oppgave sendes ut via epost på mandag morgen.

De fleste oppgavene tar kun et par minutter å løse. Noen få tar noe lengre tid. Felles for alle oppgavene er at de er knyttet direkte til krav i lover og forskrifter. Du slipper selv å finne ut hva du må gjøre. TrinnVis har allerede gjort dette for deg. Her er noen eksempler på Etableringsoppgaver i TrinnVis:

Håndtering av avvik

Å lære av feil er viktig. Det er også derfor myndighetene krever at alle helsevirksomheter har et bevisst forhold til avvik. Avvik er når noe skjer som ikke burde skje. Er uhellet ute – enten det er data som kommer på avveie, ansatte som blir skadet eller andre ting som påvirker virksomheten eller pasienter – så skal hendelsene dokumenteres og deretter behandles. Dette kalles avvikshåndtering.

I TrinnVis er det verktøy både for rapportering og behandling av avvik og uønskede hendelser. TrinnVis gir deg informasjon om hva som bør gjøres avhengig av hva som har skjedd. For å gjøre det enkelt å rapportere avvik har vi også laget egen mobiltelefon app for dette (Apple-versjon og Android-versjon).

Oversiktlig bemanningskalender gjør det enklere å planlegge ferie, turnus, kurs og annet hvis dere er flere som arbeider sammen.

TrinnVis som styringssystem

I tillegg til å være et kvalitetssystem basert på myndighetenes krav til helsevirksomheter, er TrinnVis også et komplett styringssystem som forenkler den daglige driften av virksomheten din.

TrinnVis har egen bemanningskalender hvor  ferier, turnus og annet fravær som påvirker den daglige driften kan registreres. Og trenger du påminnelser relatert til drift, oppgaver, vedlikehold, avtaler og lignende kan du lage disse i TrinnVis.
Kontrakter og informasjon om leverandører, samarbeidspartnere, ansatte og annet legges enkelt inn i systemet for sikker lagring og dokumentasjon.

Spør meg!

hege@trinnvis.no 485 95 383 man 12-15, tir-fre 10-14

Spør meg!