Kurs

Gratis nettkurs: TrinnVis for nybegynnere

Er du nysgjerrig på hva du kan bruke TrinnVis til? Kanskje du er ny medarbeider på kontoret? Har du TrinnVis, men ikke kommet ordentlig i gang? Dette kurset er ideelt for både deg som vurderer å begynne med TrinnVis og for deg som allerede har systemet, men ikke er kommet i gang med å bruke det.

September: TrinnVis-kurs i Trondheim og Oslo

I september tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Trondheim og Oslo. Kursene gir en praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften, med spesiell vekt på bemanning, utstyr, rutiner, HMS og møteverktøyet. 

Kurs for verneombud: nye datoer høsten 2024

I samarbeid med BHT Bergen arrangerer TrinnVis todagers kurs for verneombud. Kursene er skreddersydd for små helsevirksomheter, og tar utgangspunkt i at du bruker TrinnVis som HMS-system.

Spesialtilpassede kurs

Trenger du litt ekstra hjelp med å organisere driften? Har du lyst til å få kollegene dine mer på banen? Vil du få mer utbytte av TrinnVis, eller er det temaer du synes er ekstra vanskelige?

Datasikkerhet for helsepersonell

Sammen med Legeforeningen og Tannlegeforeningen har vi laget kurset Daglig datasikkerhet for helsepersonell. Kurset er innebygget i TrinnVis og gratis for alle TrinnVis-brukere.

Påmelding skjer på kursets side i TrinnVis: