Kurs & rådgivning

Vi tilbyr kurs og rådgivning til dere som bruker TrinnVis i virksomheten. Velg kurstype under for mer informasjon, eller ta kontakt med oss på tlf. 485 95 383 for å få vite mer om våre rådgivningstjenester.

Gratis datasikkerhetskurs

Som brukere av TrinnVis har du og dine kolleger gratis tilgang til kurset Daglig datasikkerhet for helsearbeidere som vi har laget i samarbeid med Legeforeningen og Tannlegeforeningen. Kurset er innebygget i TrinnVis, og du kan enkelt melde kolleger og ansatte på dette. Datasikkerhetskurset tar ca. en halv time.
Les mer 

Andre kurs

Gratis oppstartskurs: Enkel og trygg drift med TrinnVis 
Gratis oppstartskurs for helsevirksomheter som ønsker å komme i gang med TrinnVis. 
Les mer

HMS-kurs for ledere
HMS-kurs spesielt tilpasset deg som er leder i en helsevirksomhet. Tilgjengelig for TrinnVis-brukere og medlemmer i våre samarbeidsforeninger og -forbund. Kurset er på tre timer og teller som lovpålagt HMS-opplæring. 
Les mer

Virksomhetsinterne kurs
Ønsker du en innføring i bemanningskalenderen, utstyrsoversikten eller andre verktøy i TrinnVis? Vi tilbyr nettbaserte TrinnVis-kurs som tilpasses din virksomhet.
Les mer

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning til alle virksomheter som bruker TrinnVis – f.eks. oppfølging av tilsyn og tilsynsrapporter, organisering av virksomheten med TrinnVis som verktøy, juridisk bistand og praktisk hjelp med dokumentering.

Priser (eksklusiv mva):

Reiseutgifter kan komme i tillegg.
Kontakt oss på tlf. 485 95 383 for mer informasjon.

 

Spør meg!

ole-vidar@trinnvis.no
485 95 383 eller chat nå

Spør meg!