Kurs

TrinnVis-kurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer

I september tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Trondheim og Oslo. Kursene gir en praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften, med spesiell vekt på bemanning, utstyr, rutiner, HMS og møteverktøyet. 

TrinnVis-kurs for superheltene på kontoret

Superheltene på kontoret er viktige ressurser for den daglige driften og organiseringen av helsevirksomheten. Det samme er TrinnVis. Torsdag 23. mai og fredag 24. mai tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Bergen. 

Kurs for verneombud

I samarbeid med BHT Bergen arrangerer TrinnVis todagers kurs for verneombud. Kursene er skreddersydd for små helsevirksomheter, og tar utgangspunkt i at du bruker TrinnVis som HMS-system.

Spesialtilpassede kurs

Trenger du litt ekstra hjelp med å organisere driften? Har du lyst til å få kollegene dine mer på banen? Vil du få mer utbytte av TrinnVis, eller er det temaer du synes er ekstra vanskelige?

Datasikkerhet for helsepersonell

Sammen med Legeforeningen og Tannlegeforeningen har vi laget kurset Daglig datasikkerhet for helsepersonell. Kurset er innebygget i TrinnVis og gratis for alle TrinnVis-brukere.

Påmelding skjer på kursets side i TrinnVis:

 

Spør meg!