Ferieplanlegging bemanningskalender

Har du tid til overs i sommer?

Mens mange kanskje tar en velfortjent ferie, er sommeren også en ypperlig tid for å ta tak i oppgaver som kan være lettere å håndtere når det er litt roligere på kontoret. Vi håper disse tipsene kan bidra til å bruke sommeren produktivt slik at dere er oppdatert og godt rustet til nok en travel høst!

1. Oppdater personalinformasjon 

Nå er det en perfekt anledning til å sørge for at personaloversikten i TrinnVis er oppdatert. Kontroller at alle kontaktopplysninger og ansvarsområder er korrekte. Dette gjør det enklere å holde oversikt og sikrer at alle ansatte har tilgang til detaljerte ansvars- og rutinebeskrivelser av sitt daglige arbeid. For nye ansatte eller vikarer blir det enklere å komme inn i de interne rutinene, og sparer tid for både ledere og kolleger som er ansvarlig for opplæringen. 

2. Sjekk om etableringsoppgavene er utført

Etableringsoppgavene sparer deg for tid og arbeid, og gjør det enklere å etablere et godt kvalitetssystem for virksomheten din. Etableringsoppgaver kan for eksempel være å legge inn informasjon om virksomheten din eller å gå gjennom viktige retningslinjer, rutiner og andre dokumenter i TrinnVis. Flesteparten av disse dokumentene har vi allerede gjort klare for deg. Mange av etableringsoppgavene i TrinnVis tar bare noen få minutter å utføre.

3. Planlegg medarbeidersamtaler og høstens møter

Bruk tiden til å sette opp medarbeidersamtaler og høstens møter. Legg inn møtedatoer i TrinnVis, send ut invitasjoner og få en oversikt over planlagte aktiviteter. En godt planlagt møtekalender gir en smidigere overgang når høstsesongen starter. 

4. Ta en gjennomgang av utstyr 

Det skal føres tilstrekkelige registre og lister over medisinsk utstyr og forbruksvarer. Hvis du har registrert utstyret i TrinnVis, er det lett å holde oversikt. Ta en gjennomgang av alt medisinsk utstyr og sørg for at alt er riktig registrert og vedlikeholdt. Oppdater statusen på utstyr og planlegg nødvendige innkjøp eller reparasjoner. Dette vil sikre at klinikken er fullt operativ når pasientene strømmer på igjen. 

5. Gjennomfør gratis kurset i TrinnVis: Datasikkerhet for helsepersonell

Vi anbefaler at hele personalet gjennomfører dette kurset. På kurssiden kan du lese mer om innholdet, og melde på deltakere. Du kan også sette en frist for gjennomføring. Deltakerne får en epost med invitasjon til kurset, og TrinnVis følger opp med påminnelser til kurset er gjennomført.

Påmelding gjøres i TrinnVis under Kurs og veiledere på temasiden Datasikkerhet (krever innlogging i TrinnVis):


Vi har lagt inn alle prosedyrene våre i TrinnVis. Dette er spesielt nyttig for opplæring av nye kolleger, som enkelt kan finne nødvendige prosedyrer selv. Det er jo helt fantastisk, nå er det bare å henvise til TrinnVis, for der ligger prosedyrene. – Janne Lie, helsesekretær

Les hele intervjuet med Janne


TrinnVis brukes av flere tusen norske leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helsearbeidere – og samarbeider med en rekke profesjonsorganisasjoner for å sørge for at systemet tilfredsstiller de høye kvalitetskravene som stilles til helsevirksomheter. Hvis du er medlem av en av disse organisasjonene, får du medlemsrabatt.


Nyttige lenker: