Prøv gratis

Prøv TrinnVis gratis i 30 dager

Når du oppretter abonnement på TrinnVis får du de første 30 dagene gratis. I løpet av denne gratisperioden har du full tilgang til alt innhold og alle verktøy i TrinnVis. Da får du god mulighet til å teste ut og gjøre deg kjent med systemet.

Bestemmer du deg for å fortsette med TrinnVis trenger du ikke gjøre noe. Etter gratisperioden konverteres prøveabonnement ditt automatisk til et vanlig betalende abonnement. Er du medlem hos en av våre samarbeidspartnere får du 30% rabatt på abonnementsprisen.

Hvis du ikke ønsker å fortsette med kvalitetsarbeidet i TrinnVis etter gratisperioden, tar du kontakt med oss på e-post eller telefon innen perioden utløper. Da stopper vi abonnementet og du betaler ingenting for tiden du har brukt TrinnVis.

Prøv TrinnVis gratis

Om TrinnVis

TrinnVis er et fullstendig styringssystem med innebygget internkontroll og kvalitetsforbedring. TrinnVis ble først utviklet for leger og legekontor i 2003. Siden har flere yrkesgrupper kommet til, og TrinnVis brukes i dag av mer enn 1100 virksomheter.

Les mer:

 

Spørsmål og svar

Hvem passer TrinnVis for?

TrinnVis passer for små virksomheter innen alle bransjer, fra enkeltpersonforetak til de med 25-30 ansatte. Driver du helsevirksomhet kan TrinnVis spesielt tilpasses leger, tannleger, psykologer, fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktorer og osteopater.

Hva koster et TrinnVis-abonnement?

Prisen på TrinnVis-abonnementet bestemmes ut fra hvor mange som arbeider i virksomheten. Eksempler:
1-3 ansatte: kr. 400,- pr/mnd.
4-8 ansatte: kr. 800,- pr/mnd.

Medlemmer hos våre samarbeidspartnere innen helsesektoren får fast 30% rabatt:
1-3 ansatte: kr. 280,- pr/mnd.
4-8 ansatte: kr. 560,- pr/mnd.

Komplett oversikt over alle priskategorier finner du her.

Må alle som arbeider i virksomheten være medlem i en av deres samarbeidspartnere for at vi skal få 30% rabatt?

Nei. Det holder at den som oppretter TrinnVis-abonnementet er medlem.

Er TrinnVis kun et «tomt system» som jeg selv må fylle med oppgaver, rutiner, retningslinjer og andre viktige dokumenter?

Nei, TrinnVis er ikke et «tomt system». Når du tar i bruk TrinnVis er systemet fylt med ferdiglagde forslag og nyttig innhold. Dette inkluderer alt fra måldokumenter og retningslinjer, til konkrete oppgaver og prosedyrer. I tillegg er alt innhold i TrinnVis redigerbar. Eksisterende innhold kan endres eller slettes, og nytt innhold kan legges til.

Skal jeg registrere kolleger og ansatte i TrinnVis?

Alle som arbeider i virksomheten bør registreres i TrinnVis. Dette inkluderer assistenter, sekretærer og annet fast ansatt personale.

Vi er flere med egne selskaper som jobber sammen. Betyr det at hver må ha sitt eget TrinnVis-abonnement?

Nei. Er dere en organisasjon hvor flere arbeider sammen kan dere bruke et felles TrinnVis-system og dele abonnement. Dette gjelder også når flere yrkesgrupper arbeider sammen.

Jeg driver helsevirksomhet og har ingen ansatte eller kolleger. Behøver jeg da et kvalitetssystem?

Ja. Alle helsevirksomheter uansett størrelse og antall ansatte skal i følge  Forskrift om ledelse og kvalitetsforbedring i helse- og omsorgstjenesten ha og bruke et kvalitetssystem.

Hvordan starter jeg med TrinnVis?

For å komme i gang med Trinnvis oppretter du et abonnement og registrerer virksomheten din. Er dere flere som arbeider sammen er det viktig å fordele ansvarsområdene som er definert i TrinnVis blant medarbeiderne.

Hva gjør jeg hvis jeg i løpet av gratis prøveperiode bestemmer meg for ikke å fortsette med TrinnVis?

Send en epost til post@trinnvis.no med bekreftelse på at du ikke lenger ønsker å bruke TrinnVis. Dette må gjøres innen prøveperiodens utløp (30 dager). Etter prøveperiodens utløp konverteres abonnementet automatisk til et vanlig betalende abonnement.

Spør meg!