Del ferieplan for sommeren 2024

Mange TrinnVis-brukere har et behov for å koordinere ferieavviklingen sin med eksterne samarbeidspartnere. Det gjelder blant andre avtalespesialister, fysioterapeuter med driftstilskudd og fastleger, som hver vår må informere helseforetak eller kommune om bemanning i sommerferien.

Når du bruker bemanningskalenderen i TrinnVis til å planlegge ferieavviklingen, er det enkelt å dele ferieplanene.

Når du bruker bemanningskalenderen til å planlegge ferieavviklingen, er det enkelt å dele planene. Bruk seksjonen Delt ferieplan på bemanningssiden.

Slik gjør du det

Før du deler, må ferieperiodene være registrert og bekreftet.

  1. Åpne bemanningskalenderen
  2. Trykk på Rediger til høyre i seksjonen Delt ferieplan øverst på siden
  3. Velg hvilke personer som skal være med på den delte oversikten
  4. Skriv inn epostadressen du vil dele med, og trykk på Del

Nå sendes en epost med lenke til en egen webside som gir mottakeren oversikt over bekreftede ferieperioder fra juni til august. Du får selv en kopi av eposten, så du kan kontrollere hva mottakeren får se.

Samlet oversikt for mottakeren

Hvis flere virksomheter deler sin plan med samme epostadresse, kan mottakeren se en samlet oversikt over alle virksomhetene som har delt sine ferieplaner.

Det du deler er et statisk øyeblikksbilde av planene slik de var på delingstidspunktet. Hvis planene endres, kan du dele på nytt. Du kan også når som helst stoppe delingen.

Det du deler er et statisk øyeblikksbilde av planene slik de var på delingstidspunktet. Hvis planene endres, kan du dele på nytt. Du kan også når som helst stoppe delingen.

TrinnVis brukes av flere tusen norske leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helsearbeidere – og samarbeider med en rekke profesjonsorganisasjoner for å sørge for at systemet tilfredsstiller de høye kvalitetskravene som stilles til helsevirksomheter. Hvis du er medlem av en av disse organisasjonene, får du medlemsrabatt.

Nyttige lenker:

Spør meg!