Koronainfo for legekontor | for andre

Dette er: Etableringsoppgaver

Dette er et eksempel på en Etableringsoppgave. Når den er utført dokumenterer man dette ved å klikke på «Merk som utført».
Når en Etableringsoppgave er utført kan man sette en Tidsbetingelse slik at man blir påminnet om når man skal gjøre den igjen.

Etableringsoppgaver er oppgaver knyttet direkte til lovverket, og utføres for at virksomheten skal drives i henhold til myndighetenes krav.

Å gjøre etableringsoppgavene er viktig, og TrinnVis vil derfor sende påminnelser om at disse skal utføres; hver mandag morgen mottar man en epost fra TrinnVis med påminnelse om én konkret etableringsoppgave som skal gjøres i løpet av den kommende uken.

Noen etableringsoppgaver er enkle og tar kun noen få minutter å gjøre. Et fåtall oppgaver vil derimot ta litt ekstra tid – som «Oppdatere Utstyrsoversikt» og «Dokumentere og kontrollere dataanlegg». Oppsiden er at når man først har gjort disse, så handler det kun om å vedlikeholde utstyrslisten når eldre utstyr blir kassert og nytt kommer til, og oppdatere listen over datautstyr ved behov.

Hvilke etableringsoppgaver skal en gjøre?

Hvilke etableringsoppgaver man får påminnelse om å utføre avhenger av hvilke funksjoner – eller ansvarsområder – man er tildelt.

Hvor mange etableringsoppgaver det er avhenger av hvilken type helsevirksomhet man driver, men det er vanligvis 35-40 stykker. Jo flere dere er som deler på ansvarsområdene i virksomheten jo fortere vil dere komme gjennom med listen med disse oppgavene.
Og selv om systemet er lagt opp til at hver person skal løse én oppgave per uke (det er derfor det heter TrinnVis), så kan man også få unna flere på en gang. Alle etableringsoppgavene ligger tilgjengelig i TrinnVis på temasiden Kvalitetsarbeid, og kan gjøres etterfølgende, eller ved at man velger de etableringsoppgavene som vil gjøre der og da.

Som med vanlige oppgaver i TrinnVis kan man på etableringsoppgavene også legge til en tidsbetingelse – dvs. at man kan be TrinnVis om påminnelse om at den skal gjøres igjen på et bestemt tidspunkt – etter at den er markert som utført.

For å sette en tidsbetingelse på en etableringsoppgave gjør man følgende:

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.