Koronainfo for legekontor | for andre

Dette er: Funksjoner

En av de første tingene du gjør når du setter i gang med TrinnVis er å fordele ansvarsområder blant de som arbeider for virksomheten. I TrinnVis kalles ansvarsområdene for Funksjoner, og det finnes i hovedsak tre typer:

Funksjoner – eller ansvarsområder – kan fordeles ved oppstart og registrering av TrinnVis-konto…
…eller etterpå. Funksjoner kan også enkelt flyttes mellom personer ved behov.

Flere funksjoner samtidig

I tillegg til å ha funksjoner basert på faglig kompetanse (leger har funksjonen lege, tannhelsesekretærer/assistenter har funksjonen tannhelsesekretærer/assistenter osv.) kan ansatte også tildeles andre funksjoner fra andre områder. En og samme ansatt kan for eksempel ha ansvar for funksjonene lege, daglig leder og dataansvarlig samtidig.

Funksjoner i TrinnVis er dynamiske og kan flyttes mellom ansatte ved behov. Hvis kolleger slutter, blir sykemeldt eller går ut i permisjon vil TrinnVis-systemet hjelpe deg med å flytte funksjoner til andre.

Leietakere – som assistenttannleger og andre klinisk arbeidende som ikke er direkte ansatte, men som leier seg inn i praksisen – bør også involveres i virksomhetens TrinnVis og gjerne tildeles en eller flere funksjoner/ansvarsområder.

Unike funksjoner for hver faggruppe

TrinnVis er fylt med funksjoner og innhold fra starten av, og hvilke funksjoner som er tilgjengelig på din virksomhets konto avhenger av informasjonen dere legger inn når virksomheten registrerer i systemet. Det er for eksempel kun de som er registrert som legevirksomheter som vil få opp funksjoner som lege, helsesekretær, laboratorium og lignende, mens disse er skjult når man velgere tjenestetyper som tannlege, fysioterapeut, psykolog, kiropraktor osv. Hver faggruppe – eller helsetjeneste – har i TrinnVis sine egne funksjoner relatert til det unike kliniske arbeider som de utfører.
Funksjoner knyttet til lovpålagte krav og drift av selskapet er derimot felles uansett tjenestetype.

I tillegg til å være fylt med forhåndsdefinerte funksjoner/ansvarsområder er innholdet i TrinnVis  fullt redigerbart. Dette gjelder også funksjonene, hvor de eksiterende kan forandres og nye legges til slik at for å tilpasse TrinnVis til de behovene din helsevirksomhet har.

Alle funksjoner i TrinnVis inneholder ferdiglagde forslag til oppgaver. De kan du lese mer om her.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.