TrinnVis-kurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer

I september tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Trondheim og Oslo. Kursene gir en praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften, med spesiell vekt på bemanning, utstyr, rutiner, HMS og møteverktøyet. Se datoer og påmelding under.

Kursene passer for alle som bruker TrinnVis, men helsesekretærer og tannhelsesekretærer med noe administrativt ansvar vil ha størst utbytte. Deltagerne får praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften av virksomheten.

Datoer for kommende kurs:

Trondheim

Oslo

  Påmelding  Kursavgift kr. 3 000,- per deltaker.

  Påmelding er bindende. Begrenset antall plasser. Kurs kan bli avlyst ved for få påmeldte. Nye TrinnVis-abonnenter får gratis etablering på TrinnVis i forbindelse med kurset.

  Vi har brukt bemanningskalenderen aller mest, men jeg lærte jo på kurset nå at vi kan jo bruke TrinnVis til så mye mer enn det! Det med oppgaver og tildeling av oppgaver var nytt for meg som jeg ikke har brukt, men det er tatt i bruk nå. – Janne Lie, helsesekretær Norheim Legesenter

  Praktisk rettet – ta med datamaskin

  Kurset vil være praktisk rettet. Ta derfor med egen datamaskin eller nettbrett slik at du kan arbeide med TrinnVis for ditt legekontor underveis.


  Nyttige lenker:

  Spør meg!