Superheltene på kontoret er viktige ressurser for den daglige driften og organiseringen av virksomheten. Det samme er TrinnVis.

TrinnVis-kurs for superheltene på kontoret

Superheltene på kontoret er viktige ressurser for den daglige driften og organiseringen av helsevirksomheten. Det samme er TrinnVis. I mai tilbyr vi halvdagskurs for helsesekretærer og tannhelsesekretærer i Bergen. I september tilbyr vi tilsvarende kurs i Trondheim og Oslo. Se datoer og påmelding under.

Kurset passer for alle superheltene på kontoret som bruker TrinnVis, men helsesekretærer og tannhelsesekretærer med noe administrativt ansvar vil ha størst utbytte. Deltagerne får praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften av virksomheten.

Datoer for kommende kurs:

Bergen

Trondheim

Oslo

  Påmelding  Kursavgift kr. 3 000,- per deltaker.

  Påmelding er bindende. Begrenset antall plasser. Kurs kan bli avlyst ved for få påmeldte. Nye TrinnVis-abonnenter får gratis etablering på TrinnVis i forbindelse med kurset.

  Kursene gir en praktisk innføring i hvordan TrinnVis brukes til å strukturere og effektivisere driften, med spesiell vekt på bemanning, utstyr, rutiner, HMS og møteverktøyet.

  Se flere TrinnVis-kurs 

  Praktisk rettet – ta med datamaskin

  Kurset vil være praktisk rettet. Ta derfor med egen datamaskin eller nettbrett slik at du kan arbeide med TrinnVis for ditt legekontor underveis.


  Nyttige lenker:

  Spør meg!