Tid til overs? Gjør dere klare for hverdagen!

Mange av dere har rolige dager nå – enten fordi pasienter uteblir eller dere er blitt pålagt å stenge ned. Situasjonen er heldigvis forbigående. Norge vil starte opp igjen, og hverdagen kommer tilbake.
Benytt tiden du har nå til å få full kontroll. Sikre at virksomheten er godt organisert. Gjør dere klar for de travle dagene som kommer – og for uforutsigbare situasjoner. TrinnVis er laget for å gjøre denne jobben enklere.

Frem til 30. april tilbyr vi i TrinnVis gratis etablering, 3 måneder gratis prøveperiode og gratis oppstartshjelp via telefon eller video til våre nye abonnenter. Les mer om tilbudene under.

Hvorfor behøver dere TrinnVis?

Ifølge myndighetene skal alle norske helsevirksomheter kunne svare «ja» på spørsmålene over. I tillegg stiller myndighetene en rekke andre krav. Det kan være vanskelig å få oversikt over alle disse kravene, og i en travel hverdag med mange pasienter kan det være enda vanskelig å finne tid til å oppfylle dem.

Styrings- og kvalitetssystemet TrinnVis er laget for å hjelpe små og mellomstore norske helsevirksomheter med nettopp dette. I TrinnVis har vi allerede gjort en stor del av jobben for deg, med ferdige forslag til ansvarsområder, oppgaver, retningslinjer og andre dokumenter en helsevirksomhet trenger. Det meste ligger klart når du starter med TrinnVis, men du må sette deg inn i det, velge ut det du trenger og gjøre noen tilpasninger til din virksomhet.

Mer informasjon om hva TrinnVis gjør finner du her

Gratis prøveperiode – 3 måneder

Starter du med TrinnVis før utgangen av april 2020 får du en gratis og uforpliktende prøveperiode på 3 måneder. I løpet av denne perioden har du full tilgang til systemet, uten noen begrensninger, og du kan sette i gang med kvalitetsarbeidet og å oppfylle myndighetenes krav med det samme.
Hvis du bestemmer deg for å fortsette med TrinnVis etter prøveperioden behøver du ikke å gjøre noe. Prøveabonnementet konverteres automatisk til et vanlig betalende abonnement og du fortsetter bare å bruke systemet som før.

Hvis du i løpet av prøveperioden på bestemmer deg for at du ikke vil fortsette skal du gi oss beskjed om dette innen periodens utløp – altså innen 3 måneder fra opprettelse av TrinnVis-abonnementet. Du vil da ikke få noen krav eller faktura fra oss, men du mister arbeidet som du har gjort i TrinnVis.

30% rabatt på TrinnVis-abonnementet

Er du eller en av dine kolleger medlem av Legeforeningen (DNLF), Tannlegeforeningen (NTF), Fysioterapeutforbundet (NFF), Kiropraktorforeningen (NKF), Manuellterapeutforeningen (NMF) eller Norsk Psykologforening får dere 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet. Prisen på abonnementet bestemmes ut fra hvor mange ansatte dere er, og det er ingen skjulte tilleggskostnader.

TrinnVis prisoversikt finner du her

Gratis etablering

Å starte et TrinnVis-abonnement koster vanligvis 2.000 kroner. Starter dere derimot abonnementet før før utgangen av april 2020 slipper dere å betale dette etableringsgebyret.

30 minutters gratis oppstartshjelp

TrinnVis-systemet er laget for å være selvforklarende, og man behøver i utgangspunktet ikke opplæring før det tas i bruk. Noen ganger kan det likevel være godt å få noen råd og tips om hvordan du best kan få nytte av TrinnVis i din virksomhet. Vi tilbyr derfor alle som oppretter abonnement i løpet av april 30 minutters gratis veiledning per telefon eller video.

Behøver mer du råd og tips?

Behøver du videre råd om hvordan dere kan bruke TrinnVis i deres virksomhet? Vi tilbyr også utvidet TrinnVis-kursing/-bistand over telefon eller video:

Ta kontakt for å booke gratis oppstartshjelp eller utvidet kursing/bistand:

 

Prøv TrinnVis gratis i 3 måneder

 

Spørsmål og svar om TrinnVis:

Behøver jeg et eget program på datamaskinen for å bruke TrinnVis?

Nei, du trenger ikke installere ekstra program på datamaskinen for å bruke TrinnVis. TrinnVis er webbasert, og du kun behøver en vanlig nettleser* og tilgang til internett for å få full tilgang. TrinnVis kan brukes med PC, Mac, nettbrett og smarttelefon.
(* Vi anbefaler ikke Internet Explorer – les mer her)

Hvem passer TrinnVis for?

TrinnVis passer for alle små og mellomstore helsevirksomheter. I praksis betyr det alt fra solopraksiser til større virksomheter med 25-30 ansatte.

Hva koster et TrinnVis-abonnement?

Prisen på TrinnVis-abonnementet avhenger av hvor mange medarbeidere/ansatte dere er. For en virksomhet med 1-3 medarbeider koster TrinnVis kr. 265,- pr/mnd. En virksomhet med 4-8 medarbeidere betaler kr. 535,- pr/mnd. Disse prisene er inklusiv 30% forening-/forbundsrabatt
Hvis du tar i bruk TrinnVis i løpet av april 2020 får du også gratis etablering. Dette koster vanligvis kr. 2.000,-
Komplett oversikt over de forskjellige priskategoriene finner du her.

Er TrinnVis kun et «tomt system» som man selv må fylle med oppgaver, rutiner, retningslinjer og andre viktige dokumenter tilknyttet lovpålagt kvalitetsarbeid?

Nei, TrinnVis er ikke et «tomt system». Når du tar i bruk TrinnVis er det fylt med ferdiglagde forslag og nyttig innhold som er skreddersydd for helsevirksomheter. Dette inkluderer alt fra måldokumenter og retningslinjer, til konkrete oppgaver og prosedyrer. I tillegg er alt innhold i TrinnVis redigerbar, så du kan forandre på eksisterende innhold, slette og legge til nytt.

Hvem av mine kolleger og ansatte skal jeg registrere i TrinnVis?

Alle som arbeider i praksisen bør registreres i TrinnVis – inklusive assistenter, sekretærer og annet fast ansatt personale.

Vi er flere med egne selskaper som jobber sammen. Betyr det at hver av oss må ha sitt eget TrinnVis-abonnement?

Nei. Har dere en praksis/klinikk/kontor hvor flere selskaper arbeider sammen holder det at dere bruker et felles TrinnVis-system og deler abonnement.

Hvordan starter jeg med TrinnVis?

Klikk her og registrer virksomheten din.

Hva gjør jeg hvis jeg i løpet av prøveperioden bestemmer meg for ikke å fortsette med TrinnVis?

Send en epost til post@trinnvis.no med bekreftelse på at du ikke lenger ønsker å bruke TrinnVis. Dette må gjøres innen prøveperiodens utløp. Etter prøveperiodens utløp konverteres abonnementet automatisk til et vanlig betalende abonnement.

Jeg driver soloprakis og har ingen ansatte. Behøver jeg da et kvalitetssystem?

Ja. Alle helsevirksomheter uansett størrelse og antall ansatte skal ifølge loven ha og bruke et kvalitetssystem: Forskrift om ledelse og kvalitetsforbedring i helse- og omsorgstjenesten.

Har du flere spørsmål om TrinnVis?

Ta gjerne kontakt på tlf. 485 95 383 (09:00 – 15:30)

 

 

Spør meg!