Gratis oppstartskurs:

Enkel og trygg fysioterapidrift

Driver du som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut stilles det omfattende krav til blant annet drift, internkontroll, datasikkerhet og oppfølging av utstyr. Dette gjelder uansett om du driver alene eller sammen med andre. Har du ansatte og kolleger er det ekstra krav knyttet til HMS, personalhåndtering og bedriftshelsetjeneste.

Det er mye du og klinikken skal ha orden på, og myndighetene krever dokumentasjon på det meste.

TrinnVis forenkler

TrinnVis er et HMS, styrings- og kvalitetssystem som gjør det enklere å drive trygt, godt og i tråd med myndighetens krav. Systemet er utviklet i samarbeid med Fysioterapeutforbundet (NFF), og brukes i dag av over 300 fysio- og manuellterapeuter. Som medlem av NFF får du og klinikken din fast 30% rabatt på TrinnVis.

TrinnVis passer både for deg som driver klinikk alene, og dere som driver sammen med uformell eller formell organisering. Driver du alene kan du bruke forenklet versjon av TrinnVis hvor krav relatert til flere ansatte er tatt bort.

Gratis oppstartskurs

Onsdag 3. mai arrangerer vi gratis oppstartskurs for selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter som ønsker å ta i bruk TrinnVis. På kurset ser vi på kravene myndighetene stiller til driften av klinikken din, og viser hvordan TrinnVis gjør det enklere å oppfylle disse. Vi går også gjennom de nyttige verktøyene i TrinnVis for datasikkerhet, internkontroll, oppfølging av utstyr, og fordeling av ansvar og oppgaver mellom kolleger.

Påmeldingsskjemaet finner du nederst på denne siden.

Gratis oppstartskurs er forbeholdt fysioterapeuter som ennå ikke abonnerer på TrinnVis.

Krav for deltagelse

Klinikken din må opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden.
De som velger å fortsette med TrinnVis etter ha deltatt på kurset, får gratis etablering og sparer etableringsgebyret på 2.000 kroner.
Gratis prøveabonnementet oppretter du her: https://trinnvis.no/signup/

Praktisk rettet – ta med datamaskin

Kurset vil være praktisk rettet. Ta derfor med egen datamaskin eller nettbrett slik at du kan arbeide med TrinnVis for din klinikk underveis. Da kommer du godt i gang med arbeidet fra starten av.

Kort om TrinnVis

Påmelding

    Gratis oppstartskurs for fysioterapeuter

    Spør meg!