Gratis oppstartskurs:

Enkel og trygg fysioterapidrift

Når du driver som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut, stilles det omfattende krav til blant annet drift, oppfølging av utstyr og avtaler. Dette gjelder uansett om du driver alene eller sammen med andre. Har du ansatte og kolleger, er det enda flere krav knyttet til personalhåndtering og HMS.

Det er mye å holde styr på, og myndighetene krever dokumentasjon på det meste.

TrinnVis forenkler

TrinnVis er et webbasert system for drift, HMS og kvalitet som gjør det enklere å drive trygt, effektivt og i tråd med myndighetens krav. Systemet er utviklet i samarbeid med Fysioterapeutforbundet (NFF), og brukes i dag av over 300 fysio- og manuellterapeuter. Som medlem av NFF får du og klinikken din fast 30% rabatt på TrinnVis. Les samarbeidsavtalen mellom NFF og TrinnVis her.

TrinnVis passer både for deg som driver klinikk alene, og dere som driver sammen med uformell eller formell organisering. Driver du alene kan du bruke forenklet versjon av TrinnVis hvor krav relatert til flere ansatte er tatt bort.

Velkommen til gratis oppstartskurs

Tirsdag 7. mai 2024 arrangerer vi gratis oppstartskurs for selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter som ønsker å ta i bruk TrinnVis. På kurset ser vi på kravene som myndighetene stiller til driften av klinikken din, og vi vil vise hvordan TrinnVis gjør det enklere å oppfylle disse. Vi går også gjennom nyttige verktøy og funksjonalitet i TrinnVis.

Gratis oppstartskurs er forbeholdt fysioterapeuter som ennå ikke abonnerer på TrinnVis.

  Påmelding

   

  Klikk her for å opprette et gratis prøveabonnementet 

  Se flere TrinnVis-kurs 

  Praktisk rettet – ta med datamaskin

  Kurset vil være praktisk rettet. Ta derfor med egen datamaskin eller nettbrett slik at du kan arbeide med TrinnVis for din klinikk underveis. Da kommer du godt i gang med arbeidet fra starten av.

  Krav for deltagelse

  Klinikken din må opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden. De som velger å fortsette med TrinnVis etter ha deltatt på kurset, får gratis etablering og sparer etableringsgebyret på 2.000 kroner.

  Kort om TrinnVis

  TrinnVis brukes av flere tusen norske leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helsearbeidere – og samarbeider med en rekke profesjonsorganisasjoner for å sørge for at systemet tilfredsstiller de høye kvalitetskravene som stilles til helsevirksomheter. Hvis du er medlem av en av disse organisasjonene, får du medlemsrabatt.

  Nyttige lenker:

  Spør meg!