Nå lagrer TrinnVis alt automatisk mens du skriver, så du ikke trenger å bekymre deg for å miste arbeidet underveis.

TrinnVis tar vare på alt du skriver

Lagring av dokumenter i TrinnVis har fått en etterlengtet oppdatering. Nå lagres alt automatisk mens du skriver, så du ikke trenger å bekymre deg for å miste arbeidet underveis.

 

Mens du redigerer et dokument, lagres arbeidet ditt fortløpende som utkast. Originaldokumentet er intakt helt til du trykker på Ferdig. Hvis du vil ta vare på utkastet for å fortsette senere, trykker du på Lukk utkast.
Dokumenter som har utkast, har denne merkingen øverst. Hvis du trykker på Rediger, kan du arbeide videre med utkastet.

Ingenting blir borte

Straks du begynner å redigere et dokument, lagres endringene som et utkast. Hvis du blir avbrutt i arbeidet, finner du alltid utkastet igjen når du trykker Rediger. Utkastet lagres i det originale dokumentet, som ikke blir overskrevet før du har trykket Ferdig.

 

Samarbeid om utkast

På denne måten kan du også arbeide med et dokument over tid, uten å overskrive det originale dokumentet. Kanskje du vil at noen andre skal se på utkastet? Trykk på Del og be om kommentarer.


TrinnVis brukes av flere tusen norske leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helsearbeidere – og samarbeider med en rekke profesjonsorganisasjoner for å sørge for at systemet tilfredsstiller de høye kvalitetskravene som stilles til helsevirksomheter. Hvis du er medlem av en av disse organisasjonene, får du medlemsrabatt.

Nyttige lenker:

Spør meg!