TrinnVis med todagers kurs for verneombud

Fra 1. januar i år er alle virksomheter med fem eller flere arbeidstakere pålagt å ha verneombud. Opplæring for verneombudet skal i utgangspunktet være på minst 40 timer, men kan på visse betingelser være kortere.

Skreddersydd kurs

I samarbeid med BHT Bergen arrangerer TrinnVis todagers kurs for verneombud. Kursene er skreddersydd for små helsevirksomheter, og tar utgangspunkt i at du bruker eller starter med TrinnVis som HMS-system.

Nye kunder får gratis etablering på TrinnVis i forbindelse med kurset. I TrinnVis finner du også alle de andre verktøyene verneombudet trenger: vernerunde, konkrete forslag til risikovurderinger m.m.

Du kan velge mellom tre kurs:

Les mer og meld deg på her

Pålagt avtale med forsvarlighetsvurdering

I TrinnVis finner du nå Avtale om forsvarlig opplæring av verneombud. Avtalen omfatter en forsvarlighetsvurdering. Det innebærer at partene (arbeidsgiver og arbeidstakere) i fellesskap vurderer forsvarligheten av opplæringen for verneombudet.

En slik avtale er påkrevet for å kunne gi verneombudet kortere opplæring enn de 40 timene loven krever. Avtalen må signeres av arbeidsgiver og representant for arbeidstakerne, og skal fremlegges for Arbeidstilsynet ved tilsyn.

Her finner du avtalen i din TrinnVis-konto

Les mer om våre kurs 

Spør meg!