TrinnVis stoffkartotek – beta-versjon tilgjengelig

Mange av våre brukere har etterspurt stoffkartotek i TrinnVis. Vi har arbeidet med dette de siste månedene, og onsdag publiserte vi en beta-versjon i TrinnVis som du kan ta i bruk.

TrinnVis stoffkartotek

Virksomheter er pålagt ha et stoffkartotek med sikkerhetsdatablader for alle helsefarlige stoffer (inkludert kjemikalier og materialer) som brukes, lagres, pakkes eller produseres. Stoffkartoteket skal være enkelt å finne frem i og tilgjengelig for hele personalet. Som bruker av TrinnVis får virksomheten din dette uten å måtte betale ekstra.
Stoffkartoteket i TrinnVis leser databladene du laster opp og viser navn, fareetiketter og bruksområder i en oversiktstabell. Du kan selv legge til leverandør, lagringssted og eventuelle notater.

Sikkerhetsdatablader kan legges til i TrinnVis stoffkartotek ved å dra og slippe hele mapper.

Beta-versjon

I beta-versjonen av stoffkartoteket er mye av planlagt funksjonalitet på plass, og du kan allerede nå begynne å ta det i bruk. Da det er en uferdig versjon, kan du oppleve feil og mangler. Vi anbefaler derfor at du foreløpig ikke sletter sikkerhetsdatablader fra datamaskinen din når de er lagt inn i beta-versjonen.

Meld gjerne fra til oss hvis du finner feil i denne beta-versjonen. Det kan du gjøre via tilbakemeldingsknappen i TrinnVis eller på epost support@trinnvis.no. Send oss gjerne sikkerhetsdatablader som stoffkartoteket ikke klarer å lese. Bruk da epostadressen over.

Mer om stoffkartoteket i brukerstøtten

I TrinnVis brukerstøtte finner du informasjon om hvordan du enkelt legger til sikkerhetsdatablader i stoffkartoteket. Her er det også beskrivelse av hvordan du gjør risikovurderinger på helsefarlige stoffer som er lagt inn.

Når endelig versjon av TrinnVis stoffkartotek er lansert sender vi eget nyhetsbrev om dette.