Gjør etableringsoppgavene – da sparer du tid og arbeid

Har du et ansvarsområde i TrinnVis – som utstyrsansvarlig, dataansvarlig, økonomiansvarlig eller daglig leder? Da mottar du hver mandag en epost fra TrinnVis med ukens etableringsoppgave.
Etableringsoppgavene sparer deg for tid og arbeid, og gjør det enklere å etablere et godt kvalitetssystem for helsevirksomheten din.

TrinnVis er fullt av ferdiglaget innhold som du kan ta direkte i bruk. Likevel er det behov for å se igjennom dette innholdet og registrere det som er lokalt på ditt kontor – som personer, utstyr og datasystem. I TrinnVis er dette løst ved å dele arbeidet opp i etableringsoppgaver som kommer i en gjennomtenkt rekkefølge. Og alltid bare en i uken til hver person. Hvis du ønsker det, er det selvfølgelig mulig å gjøre flere oppgaver i samme økt.

Dette gjør etableringsoppgavene:

Eksempler på etableringsoppgaver

Etableringsoppgaver kan for eksempel være å legge inn informasjon om virksomheten din eller å gå gjennom viktige retningslinjer, rutiner og andre dokumenter i TrinnVis. Flesteparten av disse dokumentene har vi allerede gjort klare for deg. Her er noen eksempler på etableringsoppgaver:

Mange av etableringsoppgavene i TrinnVis tar bare noen få minutter å utføre.

I mandags-eposten fra TrinnVis får du ukens etableringsoppgave. Lenken «Min side» tar deg direkte til din personlige side i TrinnVis.

Slik utfører du etableringsoppgaver

I mandags-eposten fra TrinnVis er det en lenke som heter Min Side. Når du klikker på den kommer du direkte til din personlige side i TrinnVis. I kalenderen her finner du etableringsoppgaven som du skal utføre denne uken (tips: se etter støpeskje-symbolet). Klikk på oppgaven og følg prosedyren. Den forklarer deg hva som skal gjøres.

Husk å markere etableringsoppgaver som utført!

Når en etableringsoppgave er gjort skal du markere den som utført. Gå tilbake til oppgaven i kalenderen på Min Side, åpne den og klikk på den blå Utført-knappen. Da bekrefter og dokumenter du at oppgaven er fullført.
Fullførte oppgaver vil dukke opp i TrinnVis-kalenderen din ett år senere. Dette er en påminnelse om at du bør sjekke det du tidligere har gjort, og oppdatere dokumenter og informasjon i TrinnVis hvis nødvendig. Hvis du ønsker kan du selv forandre hvor lang tid det går før påminnelsen kommer i kalenderen.

Lyst til å gjøre flere etableringsoppgaver i en økt?

Du behøver ikke å vente på neste mandags-epost hvis du vil gjøre flere etableringsoppgaver. På temasiden Kvalitetsarbeid finner du en liste med alle oppgavene. Du kan velge å gjøre en eller flere av disse når du ønsker og har tid. Oppgaver fra listen som er gjort og markert som utført hoppes over når TrinnVis sender deg mandags-epost med ukens etableringsoppgave.

Har du spørsmål om etableringsoppgavene i TrinnVis? Ta kontakt med oss

Spør meg!