Koronainfo for legekontor | for andre

Henvendelser vedrørende faktura og abonnement

post@trinnvis.no

Andre henvendelser

Siren Skjold Olsen
Daglig leder
siren@trinnvis.no

Ole-Vidar Andersland
Kommunikasjonsansvarlig
ole-vidar@trinnvis.no

Linn Celine Christensen
Rådgiver og kursansvarlig
linn@trinnvis.no

Telefon

485 95 383 (mandag-fredag 09.00-15.30)

Adresse

TrinnVis as
Vaskerelven 35
5014 Bergen

Redaksjon og fagpersonell

Heidi Røstøen
Juridisk rådgiver og redaktør
heidi@trinnvis.no

Kjetil Solli
Produktansvarlig
kjetil@trinnvis.no

Kristian Olsen
Systemansvarlig
kristian@trinnvis.no

Prøv TrinnVis gratis

TrinnVis er et komplett, webbasert styringssystem som integrerer både administrasjonssystem, kvalitetssystem, internkontrollsystem og HMS-system i én løsning.

TrinnVis er spesiallaget for norske helsevirksomheter, og egner seg for deg som er lege, fysioterapeut, tannlege, psykolog, kiropraktor eller driver en annen type praksis innenfor helsetjenesten. Systemet passer også godt for helsehus og andre tverrfaglige virksomheter.

TrinnVis ble først laget for legekontor og gruppepraksiser, og brukes i dag av en tredjedel av norske allmennleger. Så ble systemet tilpasset til fysioterapiinstitutter, før det endelig ble utvidet til å omfatte alle slags praksiser, klinikker, institutter, laboratorier og andre virksomheter innenfor helse- og omsorgstjenesten.

TrinnVis inneholder en mengde forslag og eksempler i form av maler for retningslinjer, funksjoner, avtaler og andre dokumentmaler, og dekker de fleste sider ved drift av en norsk helsevirksomhet.

Som aktiv TrinnVis-bruker er du godt rustet dersom du får tilsyn fra Helsetilsynet, Arbeidstilsynet eller Det lokale eltilsyn.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.