Enkel og trygg drift av legekontoret – gratis oppstartskurs i TrinnVis

Sammen med Regin Hjertholm, spesialist i allmennmedisin og TrinnVis-initiativtaker, arrangerer vi tirsdag 31. januar gratis oppstartskurs for spesialist- og fastlegekontor i østlandsområdet som ønsker å komme i gang med TrinnVis.

Det er begrenset antall plasser. Kurset er forbeholdt legekontor som ikke har TrinnVis-abonnement fra før, og som oppretter 30-dagers gratis prøveabonnement i anledning kurset.
Påmeldingsskjema finner du lengre nede på siden.

Om kurset

I løpet av kurset går vi gjennom bakgrunnen for hvorfor legekontoret ditt trenger et tilpasset kvalitets- og styringssystem. Vi viser hvordan TrinnVis forenkler arbeidet med lovpålagte krav, og hvordan systemet gir enklere og tryggere drift av legekontoret. Allmennlege Regin Hjertholm vil også dele sine erfaringer med bruk av TrinnVis i egen fastlegepraksis.

Praktisk rettet

Kurset vil være praktisk rettet. Ta med egen datamaskin slik at du kan arbeide med TrinnVis underveis. Da kommer du og legekontoret godt i gang med kvalitetsarbeidet fra starten av.

Krav til deltagelse

Legekontoret ditt må opprette TrinnVis-prøveabonnement i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i denne perioden. Abonnement oppretter du her: https://trinnvis.no/signup/

Kursfordeler

Legekontor som deltar får gratis TrinnVis-etablering og sparer etableringsgebyret på kr. 2.000 (inkl. mva). Er en eller flere eiere/ansatte medlem i Legeforeningen får legekontoret i tillegg fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet.

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Om TrinnVis

TrinnVis er utviklet med støtte fra blant annet Legeforeningen og Helsedirektoratet. Systemet forenkler driften av legekontoret, og dekker viktige områder som krav til dokumentasjon, bemanning, HMS, datasikkerhet og oppfølging av elektromedisinsk utstyr.

Spør meg!