Velkommen til todagers kurs for verneombud i vakre Bergen

I løpet av våren 2024 arrangerer TrinnVis i samarbeid med BHT Bergen todagers kurs for verneombud. Kursene er skreddersydd for helsevirksomheter, og tar utgangspunkt i at du bruker eller starter med TrinnVis som HMS-system. Mandag 13. og tirsdag 14. mai ønsker vi velkommen til et todagers kurs for verneombud i Bergen.

Mer informasjon og agenda for kurset

 

  Påmelding   

  Kurspris: kr. 6 000,- (ingen mva på kurs)

  Påmelding er bindende. Begrenset antall plasser. Kurs kan bli avlyst ved for få påmeldte. Kurset forutsetter at redusert opplæringstid for verneombud er avtalt. 

  Pålagt avtale med forsvarlighetsvurdering

  Fra 1. januar i år er alle virksomheter med fem eller flere arbeidstakere pålagt å ha verneombud. Opplæring for verneombudet skal i utgangspunktet være på minst 40 timer, men kan på visse betingelser være kortere. I TrinnVis finner du Avtale om forsvarlig opplæring av verneombud. Avtalen omfatter en forsvarlighetsvurdering. Det innebærer at partene (arbeidsgiver og arbeidstakere) i fellesskap vurderer forsvarligheten av opplæringen for verneombudet.

  En slik avtale er påkrevet for å kunne gi verneombudet kortere opplæring enn de 40 timene loven krever. Avtalen må signeres av arbeidsgiver og representant for arbeidstakerne, og skal fremlegges for Arbeidstilsynet ved tilsyn.

  Her finner du avtalen i din TrinnVis-konto

  Flere datoer kurs for verneombud våren 2024:

  Les mer og meld deg på her

   

  Nye TrinnVis-abonnenter får gratis etablering på TrinnVis i forbindelse med kurset. I TrinnVis finner du også alle de andre verktøyene verneombudet trenger: vernerunde, konkrete forslag til risikovurderinger m.m.

  Har du ikke TrinnVis ennå? Prøv gratis i 30 dager

  Spør meg!