Krev elektronisk ID-innlogging nå

– Vi har et bevisst forhold til bruk av dataverktøy og sikkerhet. Derfor har vi bestemt at alle hos oss skal bruke BankID ved innlogging i TrinnVis, sier tannlege Lise Sund ved Solkysten Tannhelse.

Logger du eller kollegene dine fremdeles inn med brukernavn og passord? Nå er det på tide at alle virksomheter krever sikrere elektronisk ID-innlogging.

Lise Sund og kollegene på Solkysten Tannhelse bruker kun BankID ved innlogging i TrinnVis. Foto: Vegard Giskehaug

Vil være på den sikre siden

Elektronisk ID-innlogging som BankID og HelseID har sikkerhetsnivå 4, som er mye tryggere enn innlogging med brukernavn og passord. Mange av våre brukere har allerede valgt elektronisk ID for TrinnVis. De som ennå ikke har gjort det ennå anbefales å gjøre det nå.

– Vi har ikke opplevd hackerangrep i vår praksis, men har innført krav om elektronisk ID for å være på den sikre siden, sier Lise Sund.

Krev innlogging med elektronisk ID

Hvis du er administrator for virksomhetens TrinnVis-konto, bør du kreve at alle logger inn med elektronisk ID. Da blir kontoen tryggere mot angrep.

Koble til elektronisk ID

Neste gang du skal logge inn i TrinnVis, trykker du bare på BankID eller HelseID og følger instruksjonene. Hvis du allerede er innlogget i TrinnVis på vanlig måte, kan du koble brukerkontoen din til en elektronisk ID i Innstillinger.

Enklere å bytte mellom systemer

HelseID støtter standarden Single Sign-On. Det betyr at når du er innlogget i andre systemer med HelseID, er du også innlogget i TrinnVis. Da er det enklere å bytte hurtig mellom de forskjellige datasystemene du bruker i løpet av arbeidshverdagen.

 

Spør meg!