Koronainfo for legekontor | for andre

Planlegg ferieavviklingen i TrinnVis

Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien. I TrinnVis ligger det ferdige rutiner klare for både personalansvarlig og ansatte/kolleger, med detaljerte prosedyrer for hvordan ferieavviklingen skal planlegges på en enkel og oversiktlig måte.

Med mindre virksomheten stenger helt ned i løpet av sommerferieukene, er viktig at dere har forsvarlig feriebemanning som kan gi et godt tilbud til pasientene i denne perioden.
Ved å bruke rutinene og bemanningskalenderen i TrinnVis blir det enkelt å planlegge ferieavviklingen, og dere har god oversikt over hvilke personer og kompetanser som er på jobb.

I bemanningskalenderen kan ferieønsker legges inn av hver enkelt og senere markeres som bekreftet av personalansvarlig. Dette gjør det enkelt og oversiktlig å planlegge ferieavviklingen.

Rutine for alle
Under «Fellesansvar» i TrinnVis finner du rutinen «Melde fra om ferieønsker». Les gjennom rutinen og følg prosedyren for å legge inn dine ønsker for ferie i TrinnVis bemanningskalender.

Rutine for personalansvarlig
Under «Personalansvarlig» i TrinnVis finner du rutinen «Planlegge ferieavvikling». Den forklarer hvordan du skal gå fram for å be om ferieønsker fra kolleger/ansatte. Rutinen beskriver også hva du skal gjøre hvis ønskede ferieperioder ikke kan innvilges, og hvordan du bruker TrinnVis og bemanningskalenderen til å holde alle oppdatert.

Ønsker du å informere kolleger/ansatte om hvordan de skal legge inn ferieønsker i bemanningskalenderen?
Åpne rutinen «Melde fra om ferieønsker», trykk på Del-knappen, skriv inn en melding og velg hvem du vil sende dette til. Mottakerne får en epost med direktelenke til rutinen.

Tips:
Bruk Søk-funksjonen til å finne rutiner og annet innhold i TrinnVis. Klikk på «Søk» i menyen oppe til høyre i den blå rammen, og skriv inn et eller flere søkeord i feltet som åpner seg.

Logg inn i TrinnVis

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.