Gratis oppstartskurs:

Enkel og trygg drift av tannklinikken

Driver du tannklinikk stilles det omfattende krav til blant annet HMS, personalhåndtering, internkontroll og datasikkerhet. Det er mye du skal holde orden på, og myndighetene krever dokumentasjon på det meste. TrinnVis gjør det enklere å drive tannklinikken trygt, godt og i tråd med regelverket.

TrinnVis er utviklet i samarbeid med Den norske tannlegeforening (NTF), og brukes i dag av nærmere 300 tannklinikker. Som medlem av NTF får du og klinikken din fast 30% rabatt på TrinnVis.

Gratis oppstartskurs

Vi arrangerer gratis oppstartskurs for tannklinikker som ønsker å ta i bruk TrinnVis. På kursene ser vi på kravene myndighetene stiller til driften av klinikken, og viser hvordan TrinnVis gjør det enklere å oppfylle disse. Vi går også gjennom de nyttige verktøyene i TrinnVis for datasikkerhet, oppfølging av personale og fordeling av ansvar og oppgaver mellom ansatte.

NB: Gratis oppstartskurs er forbeholdt tannklinikker som ennå ikke abonnerer på TrinnVis.

Kurskalender vår 2023:

Krav for deltagelse

Tannklinikken din må opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden.
Velger du og tannklinikken å fortsette med TrinnVis etter ha deltatt på kurs får dere gratis etablering, og sparer 2.000 kroner.

Praktisk rettet

Webkurset er en innføring i bruk av TrinnVis. For å få fullt utbytte av kurset må bør du ha noe kjennskap til system. Opprett derfor gratis prøveabonnement i forkant, og sett av litt tid til å gjøre deg kjent med systemet før kurset,

Fysiske kurs i Bergen og Oslo vil være praktisk rettet. Du skal data med egen datamaskin slik at du kan arbeide med din tannklinikks TrinnVis-konto underveis. Da kommer du og klinikken godt i gang med arbeidet fra starten av.

Husk: Ta med egen datamaskin eller nettbrett slik at du kan arbeide med TrinnVis i løpet kurset

Kort om TrinnVis

Spør meg!