Gratis oppstartskurs:

Enkel og trygg drift av tannklinikken

Driver du tannklinikk stilles det omfattende krav til blant annet HMS, personalhåndtering, internkontroll og datasikkerhet. Det er mye du skal holde orden på, og myndighetene krever dokumentasjon på det meste.
TrinnVis er utviklet i samarbeid med Den norske tannlegeforening, og gjør det enklere å drive tannklinikken trygt, godt og i tråd med regelverket.

Gratis oppstartskurs

Vi arrangerer gratis oppstartskurs for tannklinikker som ønsker å komme i gang med TrinnVis. På kursene ser vi på kravene myndighetene stiller til driften av klinikken din, og viser hvordan TrinnVis gjør det enklere å oppfylle disse. Vi vil også gå gjennom de nyttige verktøyene i TrinnVis for datasikkerhet, oppfølging av personale og fordeling av ansvar og oppgaver mellom ansatte.

Gratis oppstartskurs er forbeholdt tannklinikker som ennå ikke abonnerer på TrinnVis. Deltagere får gratis TrinnVis-etablering og sparer kr. 2.000,-

Praktisk rettet

Kurset vil være praktisk rettet. Ta med egen datamaskin på kurset slik at du kan arbeide med TrinnVis underveis. Da kommer du og klinikken godt i gang med arbeidet fra starten av.

Kurssteder og datoer 2023:

Om TrinnVis

Styrings- og kvalitetssystemet TrinnVis er tilpasset dine behov som leder og kravene som stilles til din tannklinikk. Systemet er utviklet i samarbeid med Den norske tannlegeforening (NTF), og brukes i dag av over 250 tannklinikker i Norge.
Som medlem av Den norske tannlegeforening (NTF) får du og klinikken din fast 30% rabatt på TrinnVis.

Krav for deltagelse

Virksomheten din må opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden.

Kursfordel

Velger du og virksomheten din å fortsette med TrinnVis etter ha deltatt på kurs får du gratis etablering og sparer kr. 2.000 (inkl. mva).

Kort om TrinnVis

Spør meg!

hege@trinnvis.no 485 95 383 man 12-15, tir-fre 10-14

Spør meg!