Utstyr

På siden Utstyrsoversikt kan du lage en oversikt over alt utstyr du trenger å ha kontroll på. Du velger selv hvor mye du vil registrere, men du bør i alle fall registrere utstyrsenheter som trenger regelmessig ettersyn.

1. Trykk på Legg til øverst til høyre i Utstyrsoversikt eller bruk plussknappen nederst til høyre
  2. Fyll ut skjemaet
    • Du vurderer selv hvor mye informasjon det er nødvendig å registrere, men vær særlig nøye med utstyr som er underlagt særlig lovverk, som elektrisk utstyr, farlig utstyr og utstyr som krever særlig kompetanse
  3. Trykk på Ferdig

Hvis du har oppgitt at utstyrsenheten trenger kontroll/vedlikehold, vil varsler om dette vises på utstyrsenhetens side og i utstyrsoversikten.

Oppgaver for kontroll og vedlikehold

For hver utstyrsenhet kan du lage oppgaver for kontroll og vedlikehold.

Les om utstyrsoppgaver her

Utføre oppgave knyttet til utstyrsenheter

Alle oppgaver vises på Min side for den personen som er tildelt oppgaven, enten i Snarest-listen eller på den aktuelle datoen i ukeplanen. Hvis oppgaven er knyttet til utstyrsenheter, vises utstyrsenhetene i en egen liste i oppgaven.

For hver utstyrsenhet i listen:

1. Utfør prosedyren
  2. Trykk på enhetens navn i listen
    • Et skjema åpner seg
  3. Angi et resultat ved å trykke på hake (ok) eller kryss (ikke ok)
  4. Skriv eventuelt en kommentar
  5. Trykk på Ferdig
Spør meg!