Møter og medarbeidersamtaler

I TrinnVis kan du både organisere og dokumentere interne møter og medarbeidersamtaler med agenda, innkalling og referat. Du finner alt på temasiden Møter.

Møtedeltakerne får en slik innkalling på epost. Innkallingen inneholder en lenke til møtet i TrinnVis, og kan også inneholde agendaen for møtet hvis du velger det.

Opprette og innkalle til et nytt møte

1. Du kan opprette møter på tre steder:
    1. På temasiden Møter:
      • Hvis du skal lage et nytt møte i en møteserie, finner du møtet i listen og trykker på Legg til
      • Hvis du skal lage et møte med et nytt navn, trykker du på Legg til ved Fremtidige møter
    2. Min side: Trykk på en dag i ukeplanen og velg Nytt møte
    3. Med plussknappen nederst til høyre: Trykk på plussknappen og deretter på Møte
  2. Gi møtet et navn
    • Hvis du velger et navn på et møte som finnes fra før, blir det nye møtet en del av en møteserie
  3. Velg tidspunkt, møteansvarlig og deltakere
  4. Skriv agenda ved behov
    • Noen møtetyper har forslag til agenda
  5. Trykk på Ferdig
  6. Trykk på Send innkalling og følg instruksjonene

Nå har alle deltakerne fått innkalling på epost, og møtet vises i ukeplanen deres.  Møtet vises også i den faste ukesoppdateringen på epost.

Skrive og dele referat

1. Åpne møtet fra ukeplanen eller temasiden Møter
  2. Trykk på Skriv referat
    • Tekstfeltet blir automatisk fylt ut med møtets agenda, som et rammeverk for referatet
  3. Skriv referatet og trykk på Ferdig
  4. Trykk på Del og følg instruksjonene

Nå har alle detakerne fått lenke til referatet på epost.

Møteserier

Møter grupperes etter navn, slik at f.eks alle møter som heter Personalmøte vises som en møteserie. Du kan lage dine egne møteserier ved å opprette flere møter med samme navn, eller ved å trykke på Legg til ved et eksisterende møte på møtesiden.

Øverst i møtedokumentet er et grått felt som forteller om møtet er et enkeltmøte eller del av en møteserie.

Redigere møteserie

Listevisning av møter

Trykk på Vis som liste hvis du heller vil se møtene som en liste.