Prøv gratis

Egenvurdering og rapportering av smitterisiko

Med den nye virusvarianten ser vi dessverre stigende smittetall over hele landet. Det er viktig at alle er bevisst på egen smittesrisiko, og at det iverksettes tiltak som forhindrer smittespredning på arbeidsplassen.

TrinnVis-rutinen Vurdere om du kan være smittet med korona beskriver hvilke symptomer som kan indikere koronasmitte. Rutinen informerer også hva en skal gjøre ved mistanke om egen smitte, eller når nærkontakter har fått påvist smitte. Du finner rutinen her:

For deg som er leder er det viktig å sørge for at virksomheten har gode rutiner slik at alle ansatte vet hva de skal gjøre ved mistanke om smitte, eller når egen smittestatus skal kartlegges. Bruk beskrivelsen under for å gjøre rutinen Vurdere om du kan være smittet med korona om til en fast påminnelse for alle kolleger.

Oppsett av påminnelser

  1. Åpne rutinen
  2. Trykk Rediger og legg kontaktinformasjonen din i rutinen slik at personalet vet hvordan du kan nås. Trykk Ferdig for å lagre.
  3. Klikk Legg til ved Rutineoppgaver under prosedyreteksten
  4. Velg dato og klokkeslett
  5. Sett Gjentakelse til Hver uke (eller så ofte som du ønsker)
  6. Velg Påminnelse på SMS. Alle må være registrert med mobilnummer i TrinnVis for å kunne motta påminnelser på SMS. Her finner du forklaring på hvordan du registrerer dette.
  7. Trykk Ferdig
  8. Nå vises en ny dialog: Varsel om ny oppgave. Trykk på Send varsel.

Nå vil alle motta en epost med rutinen, samt regelmessige påminnelser på SMS med lenke til rutinen.

Spør meg!