Personale

Oversikt over personalet finner du her. Her kan du legge til nye personer og redigere informasjonen om dem.

Hvem skal registreres som personale?

Alle som i praksis arbeider sammen i virksomheten skal registreres som personale. For å få tilgang til systemet må alle registreres med en personlig epostadresse.

Avtaler

Avtaler med personale som er registrert i TrinnVis vises i en liste nederst på personens side.

Vedlegg

Du kan laste opp vedlegg under person, f.eks dokumentasjon av kompetanse, attester etc.

  1. Gå til siden Personale
  2. Trykk på navnet til den aktuelle personen
  3. Trykk på Last opp under Vedlegg nederst på siden

Tilknytning

For at TrinnVis skal virke optimalt må du også stille inn Tilknytning for hver person. Tilknytningstypen definerer hvilken formell relasjon personen har til virksomheten, og kan ha betydning for genererte dokumenter i TrinnVis, f.eks ansettelsesavtaler.

Mange TrinnVis-brukere driver i praksis en virksomhet sammen med andre uten å ha en felles, formell organisasjon. Selv om en slik uformell organisering ikke er anbefalt, kan man med fordel bruke en felles TrinnVis-konto til å organisere samarbeidet. I så fall kan hver samarbeidspartner registreres som Ikke-ansatt deltaker.

Når noen slutter eller er i permisjon

Når noen slutter eller er i permisjon, skal de ikke slettes. I stedet bruker du feltet Status. Dette feltet har tre valg: Aktiv, Permisjon og Sluttet.

Fellesansvar

Alle som registreres som personale tildeles automatisk ansvarsområdet Fellesansvar (eller Alle). Dette ansvarsområdet inneholder rutiner som alle skal kunne utføre.

Spør meg!