Dette er: Ansvarsområder

En av de første tingene du gjør når du setter i gang med TrinnVis er å fordele ansvarsområder blant de som arbeider for virksomheten. I TrinnVis finnes det tre typer av ansvarsområder:

Ansvarsområder fordeles ved oppstart og registrering av TrinnVis-konto.
…eller etterpå. Funksjoner kan også enkelt flyttes mellom personer ved behov.

Flere ansvarsområder samtidig

I tillegg til å ha ansvarsområder basert på faglig kompetanse (leger har ansvarsområdet lege, tannhelsesekretærer/assistenter har ansvarsområdettannhelsesekretærer/assistenter osv.) kan ansatte også tildeles andre områder. En og samme ansatt kan for eksempel være lege, daglig leder og dataansvarlig samtidig.

Ansvarsområder i TrinnVis er dynamiske og kan flyttes mellom ansatte ved behov. Hvis kolleger slutter, blir sykemeldt eller går ut i permisjon vil TrinnVis-systemet hjelpe deg med å flytte ansvarsområder til andre.

Leietakere – som assistenttannleger og andre klinisk arbeidende som ikke er direkte ansatte, men som leier seg inn i praksisen – bør også involveres i virksomhetens TrinnVis og gjerne tildeles en eller flere ansvarsområder.

Unike ansvarsområder for hver faggruppe

I TrinnVis filtreres innholdet på hver enkelt konto avhengig av virksomhetstype, fagområde og antall ansatte.
Det er for eksempel kun de som er registrert som legevirksomheter som vil få opp ansvarsområder som lege, helsesekretær, laboratorium og lignende, mens disse er tatt ut når man velgere tjenestetyper som tannlege, fysioterapeut, psykolog, kiropraktor osv. Hver faggruppe – eller helsetjeneste – har i TrinnVis egne funksjoner relatert til det unike kliniske arbeidet som de utfører.
Funksjoner knyttet til lovpålagte krav og drift av selskapet er derimot felles uansett tjenestetype.

I tillegg til å være fylt med forhåndsdefinerte ansvarsområder er innholdet i TrinnVis fullt redigerbart. Dette gjelder også funksjonene, hvor de eksisterende kan forandres og nye legges til slik at for å tilpasse TrinnVis til roller og behov for  din helsevirksomhet.

Alle ansvarområder i TrinnVis inneholder ferdiglagde forslag til rutiner. De kan du lese mer om her.

Spør meg!