TrinnVis styrker teamet

Heidi Røstøen og Ole-Vidar Andersland er våre nye kolleger i TrinnVis.

I takt med at TrinnVis videreutvikles og tilpasses nye helseprofesjoner, styrkes også teamet bak. Våre nye ansatte Heidi Røstøen og Ole-Vidar Andersland har allerede vært med oss siden starten av januar.

 

Heidi fullførte juristutdannelse ved Universitetet i Oslo i 2012. Hun har erfaring både fra bankvesen og kommunal sektor, og i sistnevnte stilling arbeidet Heidi som rådgiver for personvern og informasjonssikkerhet i Bergen kommune.

Som jurist har hun spisskompetanse innen nettopp disse områdene, og i tillegg til å arbeide for TrinnVis driver Heidi egen juridisk praksis hvor hun hjelper firma med spørsmål knyttet til personvern og GDPR.

Innen helsesektoren blir personvern og beskyttelse av pasientdata stadig viktigere og mer komplisert. Med vår egen personvernekspert sikrer vi at TrinnVis blir et enda bedre verktøy når våre brukere skal følge dagens omfattende regelverk.

 

Ole-Vidar er utdannet journalist ved Universitetet i Stavanger, og har siden den gang hatt flere stillinger innen kommunikasjon og markedsføring. Ole-Vidar har blant annet vært tekstforfatter og redaktør for kundemagasin, og de senere år har han arbeidet som produkt- og marketing manager i et internasjonalt selskap.

Her i TrinnVis trer Ole-Vidar inn i rollen som kommunikasjonsansvarlig, og jobber med informasjon og kontakt med brukere av TrinnVis, medlemsorganisasjoner og andre samarbeidspartnere.

 

Med Heidi og Ole-Vidar på laget har vi ressursene som trengs for å videreutvikle TrinnVis i takt med våre brukeres behov og de krav som myndighetene stiller til norske helsebedrifter.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.