Koronainfo for legekontor | for andre

Stillingsannonse:

Vil du hjelpe helsevirksomheter å etterleve regelverk?

TrinnVis er et nettbasert styrings- og kvalitetssystem som hjelper helsevirksomheter å drive systematisk kvalitetsarbeid i samsvar med lover og forskrifter. TrinnVis er utviklet av norske helsearbeidere og brukes av mer enn 1100 helsevirksomheter i Norge. TrinnVis samarbeider med Legeforeningen, Tannlegeforeningen, Manuellterapeutforeningen, Fysioterapeutforbundet, Kiropraktorforeningen og Psykologforeningen.

Vi søker en person som skal ha ansvaret for å vedlikeholde og videreutvikle innholdet i TrinnVis. Som ansvarlig for dette vil du arbeide med ulike rettsområder, som arbeidsrett/HMS, helserett, personvern og informasjonssikkerhet, samt tilgrensende rettsområder som omhandler krav til internkontroll. Du vil også arbeide tett sammen med helsepersonell ved utarbeidelse av kliniske rutiner, og ha en viktig rolle som rådgiver for både ledelse, ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi tilbyr:

Arbeidssted:

Fleksibelt. Vi har hovedkontor i Bergen, men arbeidet kan utføres digitalt fra hvor som helst i landet. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til: siren@trinnvis.no

Søknadsfrist: Snarest

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om stillingen:

Siren Skjold Olsen, daglig leder
Tlf: 93068603
E-post: siren@trinnvis.no

Heidi Røstøen, jurist og innholdsansvarlig
Tlf: 95807109
E-post: heidi@trinnvis.no

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.