Enkel og trygg drift av legekontoret – gratis oppstartskurs i TrinnVis

Sammen med Regin Hjertholm, spesialist i allmennmedisin og TrinnVis-initiativtaker, vil vi i løpet av høsten arrangere gratis oppstartskurs for spesialist- og fastlegekontor i oslo-området som ønsker å komme i gang med TrinnVis.

TrinnVis er utviklet med støtte fra blant annet Legeforeningen og Helsedirektoratet. Systemet forenkler driften av legekontoret, og dekker viktige områder som krav til dokumentasjon, bemanning, HMS, datasikkerhet og oppfølging av elektromedisinsk utstyr.

Kurset er forbeholdt legekontor som ikke har TrinnVis-abonnement fra før.

Om kurset

I løpet av kurset går vi gjennom bakgrunnen for hvorfor legekontoret ditt trenger et tilpasset kvalitets- og styringssystem. Vi viser hvordan TrinnVis forenkler arbeidet med lovpålagte krav, og hvordan systemet gir enklere og tryggere drift av legekontoret. Allmennlege Regin Hjertholm vil også dele sine erfaringer med bruk av TrinnVis i egen fastlegepraksis.

Praktisk rettet

Kurset vil være praktisk rettet. Ta med egen datamaskin på kurset slik at du kan arbeide med TrinnVis underveis. Da kommer du og legekontoret godt i gang med kvalitetsarbeidet fra starten av.

Krav til deltagelse

Legekontoret ditt må opprette TrinnVis-prøveabonnement i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i denne perioden. Abonnementet oppretter du her: https://trinnvis.no/signup/

Kursfordeler

Legekontor som deltar får gratis TrinnVis-etablering og sparer etableringsgebyret på kr. 2.000 (inkl. mva). Er en eller flere eiere/ansatte medlem i Legeforeningen får legekontoret i tillegg fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet.

  Meld deg på gratis oppstartskurs  Om TrinnVis

  Spør meg!

  ole-vidar@trinnvis.no
  485 95 383 eller chat nå

  Spør meg!