Enkel og trygg drift av legekontoret – gratis oppstartskurs i TrinnVis

Sammen med Regin Hjertholm, spesialist i allmennmedisin og TrinnVis-initiativtaker, arrangerer vi tirsdag 13. september gratis oppstartskurs for spesialist- og fastlegekontor i bergensområdet som ønsker å komme i gang med TrinnVis.

TrinnVis er utviklet med støtte fra blant annet Legeforeningen og Helsedirektoratet. Systemet forenkler driften av legekontoret, og dekker viktige områder som krav til dokumentasjon, bemanning, HMS, datasikkerhet og oppfølging av elektromedisinsk utstyr.

Kurset er forbeholdt legekontor som ikke har TrinnVis-abonnement fra før.

Om kurset

I løpet av kurset går vi gjennom bakgrunnen for hvorfor legekontoret ditt trenger et tilpasset kvalitets- og styringssystem, og viser hvordan du bruker TrinnVis til å effektivisere driften og forenkle arbeidet med lovpålagte krav. Allmennlege Regin Hjertholm vil også dele sine erfaringer med bruk av TrinnVis i egen fastlegepraksis.

Krav til deltagelse

Siste del av kurset er praktisk rettet og du må opprette TrinnVis-prøveabonnement for ditt legekontor i forkant. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i denne perioden. Abonnementet oppretter du her: https://trinnvis.no/signup/

Kursfordeler

Legekontor som deltar får gratis TrinnVis-etablering og sparer etableringsgebyret på kr. 2.000 (inkl. mva). Er en eller flere eiere/ansatte medlem i Legeforeningen får legekontoret i tillegg fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet.

  Meld deg på gratis oppstartskurs  Om TrinnVis

  Spør meg!

  ole-vidar@trinnvis.no
  485 95 383 eller chat nå

  Spør meg!