Fysioterapeut Britt Strømme har vært sentral i utviklingen av TrinnVis, og er selv en aktiv bruker av kvalitetssystemet.

TrinnVis-kurs for fysioterapeuter i Sogn og fjordane og Sandefjord

Norsk fysioterapeutforbund inviterer til medlemsmøter om enklere drift av praksis og kvalitetsarbeid med TrinnVis på Skei i Jølster 16. april og i Sandefjord 26. april. Her får NFF-medlemmer muligheten til å utforske kvalitetssystemet under veiledning av fysioterapeut Britt Strømme og utvikler Kjetil Solli.

Skei i Jølster mandag 16. april kl 16:00 – 19:00. Vi møtes på Thon hotell Jølster på Skei i Jølster. Påmelding til region.vest@fysio.no innen 6. april.

Sandefjord torsdag 26. april kl. 14:00 – 17:00. I Sandefjord treffes vi på Sandefjord Motorhotel. Påmelding til region.sor.ost@fysio.no innen 19.april.

Begge steder starter vi med mat og drikke og hyggelig prat.

Møtet er gratis og NFF-medlemmer får 30% rabatt på abonnementet og dere som deltar på medlemsmøtet får også gratis innmelding. All deltakelse og prøving av TrinnVis er selvsagt helt uforpliktende.

Ta med PC eller nettbrett! Velkommen!

 

Les her om medlemsavtalen med NFF

Les om hva de nye personvernreglene GDPR vil ha å si for din fysioterapeutpraksis

Tie eller tale? Les om krav til varsling og taushetsplikt

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.