Koronainfo for legekontor | for andre

dnlftrinnvisTrinnVis formaliserer samarbeidet med Legeforeningen

Som mange vet ble TrinnVis til gjennom et prosjekt finansiert av Legeforeningens kvalitetssikringsfond, og båndene til Legeforeningen har alltid vært tette. Nå er denne relasjonen formalisert gjennom en samarbeidsavtale som sikrer Legeforeningens innflytelse over den faglige utviklingen av produktet.

Avtalen sikrer også medlemmen rabatt på den nye versjonen av TrinnVis. Takket være denne rabatten vil de aller fleste av våre legekunder etterhvert kunne oppgradere til den nye TrinnVis-versjonen uten å betale vesentlig mer enn før.

– Vi har bygget en helt ny versjon av TrinnVis, med masse ny funksjonalitet. Den nye versjonen er ikke bare for leger, men også fysioterapeuter, psykologer, tannleger og flerfaglige helsevirksomheter, sier TrinnVis-leder Siren Skjold Olsen.

– Selv om vi nå henvender oss til nye faggrupper, har vi en spesiell historie med Legeforeningen. Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby legene den nye TrinnVis-versjonen til omtrent samme lave pris som den gamle!

Hvis du er usikker på om du betaler riktig pris for TrinnVis, kan du sjekke prisene her.

Les om den nye versjonen her.

Vil du være blant de første til å oppgradere? Ta kontakt.

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.