Nå kan du bestille TrinnVis-oppstartskurs

Har du lyst til å starte med TrinnVis men kvier deg for å sette i gang?
Nå kan du bestille oppstartskurs via internett. Vi hjelper deg da med å registrere virksomheten og komme skikkelig i gang med kvalitetsarbeidet.

Å starte med et helt nytt system kan være et stort tiltak. For å gjøre dette enklere tilbyr vi kurs hvor vi hjelper deg i gang. Kursene inkluderer hjelp med å registrere helsevirksomheten i TrinnVis, registrere ansatte og fordele ansvarsområder. Vi går også gjennom TrinnVis med deg og eventuelle kolleger, og forklarer hvordan dere best bruker systemet. Velger du vårt 90 minutters kurs får vi også tid til å gi råd om hvordan du og virksomheten bør organisere kvalitetsarbeidet, og hvordan du bruker TrinnVis-verktøyene for blant annet avviksrapportering og risikovurdering.

Kurset gjennomføres via internett

TrinnVis-oppstartskurs gjennomføres med vår kursansvarlig, og det er kun du og din virksomhet som deltar.  For kurset bruker vi internett-tjenesten Whereby. Denne logger du deg på via nettleseren på datamaskinen din. Er dere flere ansatte kan alle delta på samme kurs, og dere bestemmer selv om dere vil sitte ved hver deres datamaskin eller samlet.

Det er ikke nødvendig å laste ned eget program for å bruke Whereby. Vi anbefaler derimot at en av disse nettleserne brukes: Chrome, Opera eller Safari. Internet Explorer anbefales ikke.
Datamaskinen som du og eventuelle kolleger bruker under kurset må ha mikrofon og videokamera.

Du kan velge mellom disse kursene:

45 minutters minikurs – kr. 1.100,- (inkl. mva) som inkluderer:

90 minutters kurs – kr. 1.900,- (inkl. mva) som inkluderer:

Bestill TrinnVis-oppstartskurs her

Etter bestilling tar vi kontakt og avtaler kurstype og tidspunkt for gjennomføring.