Gratis oppstartskurs for fysioterapeuter:

Enkel og trygg drift av klinikken

Sammen med Britt Strømme – manuellterapeut og leder av NFFs kontrollutvalg – arrangerer vi i gratis kurs for deg som ønsker å starte opp med TrinnVis, og drive fysioterapiklinikk på en enkel og trygg måte. Kursene passer både deg som driver alene og dere som driver klinikk sammen.

Kursene er forbeholdt fysioterapeuter/klinikker som ennå ikke abonnerer på TrinnVis. Deltagere får gratis TrinnVis-etablering og sparer kr. 2.000,-

TrinnVis samarbeider med Norsk Fysioterapiforbund (NFF) og er tilpasset fysioterapeuters krav og behov. Systemet brukes i dag av mer enn 100 fysioterapivirksomheter i Norge.

Kurssteder og datoer

Kursinnhold

På kursene ser vi på hvordan TrinnVis forenkler den daglige driften av fysioterapiklinikken med verktøy for blant annen registrering og oppfølging av utstyr, bemanning og enkel dokumentasjon.
Vi går også gjennom kravene som myndighetene stiller til driften av en fysioterapiklinikk, og viser hvordan TrinnVis gjør det enklere å drive trygt, godt og i tråd med regelverket.

Med oss på kursene har vi Britt Strømme, manuellterapeut ved Osterøy Fysioterapi og leder av Fysioterapiforbundets kontrollutvalg. Britt vil fortelle om arbeidet som er lagt ned for å tilpasse TrinnVis til fysioterapeuter, og dele sine erfaringer med bruk av TrinnVis på eget institutt.

Praktisk rettet

Kurset vil være praktisk rettet. Ta med egen datamaskin på kurset slik at du kan arbeide med TrinnVis underveis. Da kommer du og klinikken godt i gang med arbeidet fra starten av.

Krav for deltagelse 

Du/klinikken må opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant av kurset. Første 30 dager av abonnementsperioden er gratis, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden.

Kursfordel

Velger du og klinikken din å fortsette med TrinnVis etter ha deltatt på kurs får du gratis etablering og sparer kr. 2.000 (inkl. mva). Som medlem i NFF får klinikken din i tillegg fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet.

  Meld deg på gratis oppstartskurs

  Kort om TrinnVis

  Spør meg!

  ole-vidar@trinnvis.no
  485 95 383 eller chat nå

  Spør meg!