Koronainfo for legekontor | for andre

Linn Celine Christensen
– vår nye kollega i TrinnVis

Vi er glad for å kunne presentere det nyeste tilskuddet til TrinnVis-teamet. Linn er allerede godt i gang – og vil fremover ha ansvar for kursing og konsulentarbeid på Østlandet.

Linn er ingen nykommer i helsesektoren. Som tidligere daglig leder for Tannkontoret i Sarpborg har hun erfaring fra å drive en helsevirksomhet – og kjenner godt til utfordringene med å finne gode verktøy til den daglige driften, til kontinuerlig kvalitetsarbeid og det å drive en helsevirksomhet i henhold til et omfattende og komplisert regelverk.

Linn har en Master i Ledelse og organisasjonsutvikling og har jobbet mye med HMS og arbeidsmiljø. Nå tilbyr hun kurs, rådgivning og konkret starthjelp i TrinnVis til både nye og eksisterende TrinnVis-abonnenter på Østlandet. Hun ser spesielt frem til å møte nye mennesker, til å arbeide for faktisk forbedring i mange forskjellige helsevirksomheter, og til å være med på å utvikle vårt satsningsområde innenfor kursvirksomhet.

Tilbud

I denne spesielle Korona-situasjonen har vi laget et eget TrinnVis-tilbud på telefon / Skype:

Ta kontakt med Linn og gjør en avtale om rådgivning, enten over telefon, som møte, kurs, lunsjbesøk hos dere eller et kurs etter arbeidstid.

Klikk her for å komme i kontakt med Linn

 

 

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.