Koronainfo for legekontor | for andre

TrinnVis-kunder får 50% rabatt på Nefle-etablering

TrinnVis og SKIL (Senter for kvalitetsutvikling i legekontor) jobber for gode og tilpassede løsninger som forenkler og forbedrer driften på legekontoret. SKIL lanserer i disse dager Nefle – Nettside for legekontor. Dette er en smart og intuitiv tjeneste som gjør det enkelt for legekontor å opprette gode og brukervennlige nettsider på noen minutter. TrinnVis-kunder får rabatt på Nefle.

I samarbeid med SKIL tilbyr vi 50% rabatt på etableringsgebyret til alle legekontor som bruker TrinnVis når dere oppretter hjemmeside via Nefle. Besparelsen er da på kr. 3.500,-
Tilbudet om 50% rabatt på etableringsgebyr gjelder frem til 20. september 2019 og kun for legekontor.
Årlig driftskostnad for nettside via Nefle er deretter kr. 5.000,- per år. (Alle priser er inklusiv mva).

Dette er Nefle – Nettside for legekontor
Nefle er en internettløsning fra SKIL hvor legekontor enkelt kan lage gode nettsider med innhold og funksjonalitet spesielt tilpasset legekontors behov. Eksempler på dette er løsninger for timebestilling og fornying av resept online, e-konsultasjon og videokonsultasjon. Å ha disse tjenestene enkelt tilgjengelig via legekontorets internettsider gir et bedre tilbud til dine pasienter, og letter arbeidsmengden for deg og dine kolleger på legekontoret.

Enkel å bruke
Nefle – Nettside for legekontor
er svært enkel å bruke. Ved registrering velger du ditt legekontor fra en oversikt, og systemet vil ut fra tilgjengelig informasjon generere en nettside som er unik for din praksis. Informasjon som ikke kan legges inn automatisk ordner du selv via et enkelt og intuitivt grensesnitt. Det er kort sagt en enkel måte å lage en profesjonell nettside med funksjoner og innhold spesielt tilpasset norske legekontors behov.

Vil du benytte deg av tilbudet på Nefle – Nettside for legekontor?
Klikk på denne lenken for å registrere ditt legekontor og ta i bruk Nefle – Nettside for legekontor:
Nefle startside

Bruk denne rabattkoden ved registrering for å få 50% rabatt på etableringsgebyret:
trinnvis2019

 

Lenke:
Senter for kvalitetsutvikling i legekontor (SKIL)

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.