Koronainfo for legekontor | for andre

HMS-kurs for ledere

Som leder av en helsevirksomhet er det ditt ansvar å sikre at dine ansatte ivaretas, og at forholdene på arbeidsplassen legger til rette for trygghet, trivsel og sikkerhet. 
Vi tilbyr HMS-kurs for dere som bruker TrinnVis. Kurset er på tre timer og teller som lovpålagt HMS-opplæring. Kurset er beregnet for deg som er leder og dekker alle viktige områder innen HMS. Du vil også få innføring i hvordan HMS-arbeid systematiseres og forbedres med verktøyene som er i TrinnVis.

Ifølge arbeidsmiljøloven har du som leder og arbeidsgiver ansvar for at arbeidsmiljøet i virksomheten er forsvarlig. Du må ha kjennskap til arbeidsmiljøloven og kunnskap om grunnprinsippene i systematisk helse-, miljø– og sikkerhetsarbeid. Det lovpålagte kravet er at du som øverste leder har gjennomført HMS-opplæring og at du kan dokumentere at du har kunnskapen som kreves.

For at du skal kunne ta riktige beslutninger må du vite hvilke krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø, og hvordan du arbeider systematisk med HMS i din virksomhet.

Kursets læringsmål

Gi deg kjennskap til:

Gi deg kunnskap om:

Kursets kompetansemål

Kursbevis

Når kurset er fullført mottar du kursbevis som dokumenterer at du som arbeidsgiver har fått opplæring i lovpålagt helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Informasjon om kurset

Kurskalender

Påmelding

Velg ønsket dato og meld deg på TrinnVis HMS-kurs i skjemaet under.

Påmelding

Kursansvarlig Linn Christensen

Linn er sertifisert verneombud, har jobbet flere år som leder av helsevirksomhet og har en master i ledelse og organisasjonsutvikling. Ønsker du å lese mer om Linn og hennes bakgrunn? Trykk her

Har du spørsmål angående HMS-kurset?
Send epost til linn@trinnvis.no 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.