Koronainfo for legekontor | for andre

Gratis webkurs:
Kom i gang med TrinnVis

Dette kurset er for deg som ikke har registrert abonnement på TrinnVis tidligere. Kurset gir deg en god innføring i hva TrinnVis er og hvordan du og virksomheten din bruker systemet for å forenkle og forbedre driften.

For å kunne delta på kurset skal du ha opprettet et gratis og uforpliktende prøveabonnement i forkant*. Har du ansatte og kolleger bør du også registrere disse i TrinnVis før kurset gjennomføres.
Alle som oppretter TrinnVis-abonnement og deltar på kurset får gratis etablering (vanlig pris er kr. 2.000).

Klikk her hvis du allerede har erfaring med å bruke TrinnVis og ønsker et spesialtilpasset kurs for deg og din virksomhet.

Om kurset

Kurset gjennomføres på nettet og flere fra samme virksomhet kan delta. Det kreves ingen installering av ny programvare eller pålogging, og kurset varer i ca. 45 minutter. For å kunne gi best mulig opplæring begrenser vi antall deltakere.

I løpet av kurset lærer du:

Etter å ha gjennomført kurset er du allerede godt i gang med kvalitetsarbeidet i virksomheten din. Påmeldingsskjema finner du under kursoversikten.

Opprett 30 dagers prøveabonnement på TrinnVis

Kursoversikt:

Fysioterapeut

Lege

Tannlege

Kiropraktor

Manuellterapeut

Psykolog

Påmelding

*Prøveabonnement konverteres automatisk til et betalende abonnement etter 30 dager, så husk å melde fra til oss innen prøveperiodens utløp hvis du ikke ønsker å fortsette med TrinnVis.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.