Enkel og trygg drift med Trinnvis

Velkommen til gratis kurs med et utradisjonelt, men viktig tema: god drift av tannklinikken.

Kurset er forbeholdt tannklinikker som ikke har TrinnVis fra før. Bruk lenken nede på siden for å melde deg på. Det er begrenset antall plasser.

Mye av arbeidet er ikke pasientrelatert

Når du driver tannklinikk er det mye du må sette av tid til som ikke er pasientrelatert: oppfølging av personale, HMS-krav, datasikkerhet, utstyrshåndtering, dokumentasjon og krav fra myndighetene. Kort sagt skal du sørge for at virksomheten din drives trygt, godt og i henhold til et omfattende regelverk. Dette kan være både vanskelig og tidkrevende.

TrinnVis gjør det enklere

TrinnVis har siden 2019 samarbeidet med Den norske tannlegeforening om å tilby et styringssystem som gjør det enklere for tannleger å drive egen virksomhet. TrinnVis er tilpasset tannklinikkers krav og behov, og har nyttige verktøy som forenkler den daglige driften, som:

Gratis kurs i TrinnVis

Tirsdag 26. april arrangerer vi i samarbeid med Bergen Tannlegeforening (BTF) gratis kurs i TrinnVis. Her demonstrerer vi systemet, og viser hvordan du og kolleger på tannklinikken bruker TrinnVis i viktige deler av den daglige driften.

For deg som ikke har brukt TrinnVis før

Kurset er for tannklinikker som ikke har brukt TrinnVis tidligere, og for å få fullt utbytte av kurset bør du opprette et prøveabonnement på TrinnVis i forkant. Det gjør du ved å registrere tannklinikken din på www.trinnvis.no (klikk på Prøv gratis/bestill). Abonnementet er gratis første 30 dager, og kan i denne perioden avbestilles uten kostnad.

Ønsker du hjelp med å opprette prøveabonnement?
Vi er tilstede ca. 1 time før kurset starter. Kom tidlig så hjelper vi deg!

Ta med egen datamaskin

Vi anbefaler at du tar med egen datamaskin slik at du kan arbeide praktisk med TrinnVis i løpet av kurset. Da kommer du godt i gang allerede fra starten av.

NTF-medlemsfordeler

Som medlem av Den norske tannlegeforening får du og tannklinikken fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet. Deltar du på kurset får du også gratis TrinnVis-etablering og sparer kr. 2.000. Oversikt over priser finner du her.

Meld deg på gratis TrinnVis-kurs i samarbeid med BTF

Det blir servert pizza og drikke. Husk å gi beskjed om eventuelle allergier når du melder deg på.

Har du spørsmål om kurset? Ring oss gjerne på tlf. 485 95 383

Spør meg!

ole-vidar@trinnvis.no
485 95 383 eller chat nå

Spør meg!