Forenklet versjon

Forenklet versjon er laget for deg som driver en virksomhet helt alene. Den skiller seg fra standardversjonen på disse måtene:

Forenklet versjon har også noe redusert innhold i form av rutiner og retningslinjer, fordi noen av disse er overflødige for deg som driver alene.

Endre systemversjon

Valg av systemversjon finner du under Innstillinger > Abonnement i toppmenyen.

I denne kontoen kan systemversjonen ikke endres, fordi flere personer er registrert.