Koronainfo for legekontor | for andre

TrinnVis arrangerer HMS-kurs for ledere

Som leder av en helsevirksomhet er det ditt ansvar å sikre at dine ansatte ivaretas, og at forholdene på arbeidsplassen legger til rette for trygghet, trivsel og sikkerhet. 
Vi tilbyr nå HMS-kurs for dere som bruker TrinnVis. Kurset er på tre timer og teller som lovpålagt HMS-opplæring. Kurset er beregnet for deg som er leder og dekker alle viktige områder innen HMS. Du vil også få innføring i hvordan HMS-arbeid systematiseres og forbedres med verktøyene som er i TrinnVis.

Ifølge arbeidsmiljøloven har du som leder og arbeidsgiver ansvar for at arbeidsmiljøet er forsvarlig. Du er pålagt å gjennomføre HMS-kurs som gir deg kjennskap til arbeidsmiljøloven og kunnskap om grunnprinsippene i systematisk helse-, miljø– og sikkerhetsarbeid. For at du skal kunne ta riktige beslutninger må du vite hvilke krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø, og hvordan du arbeider systematisk med HMS i din virksomhet.

Kursets læringsmål

Gi deg kjennskap til:

Gi deg kunnskap om:

Kursets kompetansemål

Kursbevis

Når kurset er fullført mottar du kursbevis som dokumenterer at du som arbeidsgiver har fått opplæring i lovpålagt helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Informasjon om kurset

Kurskalender

Påmelding

Velg ønsket dato og meld deg på TrinnVis HMS-kurs i skjemaet under.

Påmelding

Kursansvarlig

Linn Christensen er sertifisert verneombud, har jobbet flere år som leder av helsevirksomhet og har en master i ledelse og organisasjonsutvikling. Ønsker du lese mer om meg og min bakgrunn? Trykk her

Har du spørsmål angående HMS-kurset?
Send epost til linn@trinnvis.no eller ring meg på mobil 97798183

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.