Gratis etablering i april

Opprett TrinnVis-abonnement innen 30.april. Da får du gratis etablering, og sparer 2.000 kroner.

Hva er TrinnVis?

TrinnVis er et webbasert system som hjelper deg og helsevirksomheten din å overholde myndighetenes krav til kvalitetsarbeid. TrinnVis inneholder ferdiglagde forslag til rutiner, retningslinjer og andre viktige dokumenter. Og for å forenkle kvalitetsarbeidet gjør TrinnVis de lovpålagte kravene om til enkle og konkrete oppgaver som kan løses over tid. Systemet dekker viktige områder, som rapportering og håndtering av avvik, HMS, GDPR/datasikkerhet, smittevern, ledelse og økonomi.

TrinnVis er også et styringssystem som gjør det enklere å drive en velorganisert virksomhet. Med nyttige verktøy for blant annet bemanning, fordeling av oppgaver, oppfølging av utstyr, internkommunikasjon og gjennomføring av møter, kan administrative oppgaver planlegges og gjennomføres mer effektivt.

Driver du solopraksis?
TrinnVis finnes i en forenklet versjon for deg som driver helsevirksomhet alene. Den kan du lese mer om her.

Våre samarbeidspartnere

TrinnVis samarbeider med de største profesjonsforeningene innen helse. Sammen med disse utvikler vi rutiner og retningslinjer som er spesifikke for deres medlemmer. Våre samarbeidspartnere er:

Hvordan starter du med TrinnVis?

TrinnVis-abonnement opprettes ved å klikke på Prøv TrinnVis gratis-knappen under. Alle nye brukere får en gratis prøvetid på 30 dager, og abonnementet kan sies opp kostnadsfritt i løpet av denne perioden. Hvis du ønsker hjelp til å komme i gang med TrinnVis, kan du delta på ett av våre gratis oppstartskurs.

Prøv TrinnVis gratis

Les mer:

 

Prøv TrinnVis gratis