Gratis etablering i november

Opprett TrinnVis-abonnement innen 30.november. Da får du gratis etablering, og sparer 2.000 kroner. Er du medlem i en av våre samarbeidsorganisasjoner? Da får du fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet også.

Hva er TrinnVis?

TrinnVis forenkler HMS, internkontroll og kvalitetsarbeid i virksomheten din.
På nett og alltid tilgjengelig. TrinnVis kan brukes med datamaskin, smarttelefon og nettbrett.

TrinnVis er et styrings- og kvalitetssystem som hjelper deg med viktige områder som HMS, datasikkerhet/personvern, internkontroll og kvalitetsarbeid. I TrinnVis er myndighetskrav og virksomhetens behov gjort om til konkrete oppgaver slik at de er enklere å oppfylle.

Det meste er ferdig laget for deg

TrinnVis har ferdiglagde forslag til rutiner, retningslinjer og andre viktige dokumenter som virksomheten din trenger. Dette sparer deg for tid som du heller kan bruke på å hjelpe pasienter.

Nødvendige verktøy er inkludert

TrinnVis har verktøy for avviksregistrering, risikovurdering og organisering av sikkerhetsdatablader for helsefarlige stoffer. Myndighetene stiller strenge krav til dokumentasjon på disse områdene. Det kan du gjøre i TrinnVis.

Hjelper deg å drive velorganisert

TrinnVis hjelper deg å drive en velorganisert virksomhet. Med verktøy for blant annet bemanning, fordeling av ansvar og oppgaver, oppfølging av utstyr, registrering av persondata og dataanlegg, internkommunikasjon og gjennomføring av møter, kan administrative oppgaver planlegges og gjennomføres mer effektivt.

Driver du alene?

TrinnVis finnes i en forenklet versjon for deg som driver  alene. Den kan du lese mer om her.

Slik starter du med TrinnVis

TrinnVis abonnement oppretter du ved å trykke her eller Prøv gratis / bestill øverst til høyre på denne siden. Etter opprettelse får du de 30 første dagene med TrinnVis gratis. Hvis du avbestiller innen denne tiden, betaler du ingenting.

Les mer:

Spør meg!

ole-vidar@trinnvis.no
485 95 383 eller chat nå

Spør meg!