Gratis etablering i november – spar 2.000 kroner

Frem til 30. november tilbyr vi gratis etablering på TrinnVis – systemet som gjør det enklere og tryggere å drive helsevirksomhet. Nye TrinnVis-bruker får også en gratis og uforpliktende prøveperiode på 30 dager*.

TrinnVis er markedets eneste kvalitetssystem spesielt tilpasset kravene og behovene til tannleger, fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktorer, psykologer og leger. TrinnVis er fylt med ferdiglagde oppgaver, rutiner, retningslinjer og nyttig informasjon om:

TrinnVis er nettbasert og oppfyller myndighetenes krav til styrings- og kvalitetsystemer for helsevirksomheter.

Klinisk virksomhet og faglig arbeid

TrinnVis har også ferdiglagde rutiner og retningslinjer relatert til klinisk virksomhet og faglig arbeid. Disse er laget i samarbeid med følgende profesjonsorganisasjoner:

Som medlem i en av disse organisasjonene får du fast 30% rabatt på TrinnVis-abonnementet.

Har du spørsmål om TrinnVis?
Ta gjerne kontakt med oss på epost eller telefon: 485 95 383

Prøv TrinnVis gratis

Slik oppretter du TrinnVis-abonnement

Abonnement oppretter du ved å klikke på Prøv TrinnVis Gratis-knappen. Etter at du har gått gjennom en kort registreringsprosess – hvor du legger inn informasjon om deg og virksomheten, og eventuelt ansatte og kolleger – vil Trinnvis opprette et styrings- og kvalitetssystem tilpasset din virksomhet.
Hvis du blir bedt om å legge inn informasjon som du ikke har tilgjengelig under registreringsprosessen trenger du ikke avslutte av den grunn. Denne informasjonen kan legges til etter at registreringen er fullført.

TrinnVis finnes i to forskjellige versjoner som du velger mellom i starten av registreringsprosessen:

TrinnVis for solopraksis (1 person)
For deg som driver helsevirksomhet alene. En forenklet utgave av TrinnVis hvor innhold og funksjonalitet er tilpasset kravene og behovene til en solopraksis.
Er dere flere med egne enpersonsforetak som driver sammen anbefaler vi at dere bruker standardversjonen under.

TrinnVis standard:
For virksomheter med mer enn én ansatt – eller virksomheter hvor flere enpersonsforetak driver sammen. Med standardversjonen kan ansvar og oppgaver fordeles mellom ansatte og kolleger. Denne versjonen inkluderer også en nyttig bemanningskalender og mulighet for å dele TrinnVis-innhold og viktig informasjon med kolleger på en enkel måte.

Gratis oppstartskurs

Når du har registrert abonnement kan du velge å delta på ett av våre gratis TrinnVis-oppstartskurs. Kurset gjennomføres på nett via møtetjenesten Whereby. Her kan du lese mer om oppstartskurset og melde deg på:
TrinnVis gratis oppstartskurs

*Prøveabonnement konverteres automatisk til et betalende abonnement etter 30 dager, så husk å melde fra til oss innen prøveperiodens utløp hvis du ikke ønsker å fortsette med TrinnVis.

Prøv TrinnVis gratis