TrinnVis søker fagformidler og relasjonsbygger

TrinnVis arbeider for faktisk forbedring av helsenorge ved å hjelpe små og mellomstore helsevirksomheter til å drive effektivt, med høy faglig kvalitet, høy pasientsikkerhet og i samsvar med norsk helselovgivning. Dette gjør vi gjennom å utvikle og markedsføre det nettbaserte styrings- og kvalitetssystemet Trinnvis i samarbeid med brukere og samarbeidspartnere, drive informasjonsvirksomhet og delta i fagutvikling og samfunnsdebatt. TrinnVis er i vekst og brukes allerede av mer enn 700 helsevirksomheter i Norge. TrinnVis samarbeider med Legeforeningen og Norsk Fysioterapeutforbund NFF.

TrinnVis består i stor grad av ferdiglagde forslag til ansvarsfordeling, avtaler, retningslinjer og konkrete prosedyrer som er vanlig hos de forskjellige helsegruppene vi henvender oss til. TrinnVis tar for seg HMS, ledelse, personal, organisering, utstyrhåndtering, personvern, IKT, avviksrapportering, risikovurdering, økonomi, pasientmottak og behandlingsrom.

Vi søker nå en person som skal ha ansvaret for å holde dette innholdet oppdatert. Som ansvarlig for innholdet i TrinnVis blir du veldig godt kjent med selve produktet og vil også få en viktig rolle med kommunikasjon mot eksisterende og nye kunder, fagorganisasjoner og media.

Jobben består av å:

Vi har behov for en person som:

Trinnvis er et lite selskap i vekst og vi trenger en vi kan jobbe tett med og som kan ta gode og selvstendige valg. Mye av arbeidet vil foregå i samarbeid med fagperson, designer eller utvikler.

Vi forventer ikke at du er ekspert på alt vi har behov for, men vi tror at rett person vil ta utfordringen og tilegne seg nødvendig kunnskap ved behov. Den rette personen vil få en sentral rolle i utviklingen av selskapet fremover.

Du må ha en del år med relevant arbeidserfaring, og mange gode kontakter er selvfølgelig en fordel.

Du har gjerne bakgrunn som:

Arbeidssted: Bergen sentrum. Noe reisevirksomhet må påregnes
Søknadsfrist: Fortøpende. Søk på stillingen så raskt som mulig.
Lønn: Etter avtale. Bonus eller opsjonsavtale kan være aktuelt.
Søknad: Søknadsbrev og utfyllende CV på e-post. Vi ber om referanser senere hvis det blir aktuelt.
Oppstart: Snarest og tilpasset rett person.
Kontakt: Siren Skjold Olsen, daglig leder, siren@trinnvis.no, Telefon 48 59 53 83

Prøv TrinnVis gratis

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.