Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Vaksinasjon

Influensavaksine

Influensavaksine tilbys spesielt de risikogruppene som Folkehelsa anbefaler vaksine til, men vi vaksinerer alle som ønsker å vaksineres og ikke har kontraindikasjoner. Spesielle tiltak for å øke vaksinasjonsdekningen i risikogruppene utarbeides hver høst. Pneumokokkvaksine tilbys de pasienter der det er indisert, og tas med i de spesielle tiltakene nevnt over. Pneumokokkvaksine skal gjentas hvert 10. år.

Reisevaksinasjon

Reisevaksinasjoner tilbys etter reisemedisinsk konsultasjon, eller hvis pasienten har fått utskrevet vaksine av annen lege. Hver lege tar stilling til om hun/han vil tilby reisemedisinske konsultasjoner.
Vaksinasjonsertifikatet for gulfeber er i dag det eneste vaksinasjonssertifikat som kreves ved internasjonale reiser, og det må stemples med godkjent stempel. Det er ingen spesielle medisinske aspekter ved selve vaksineringen. Helsetilsynet legger vekt på at det i tillegg til vaksinasjonen skal være sikret tilgang til rådgivning i trope- og reisemedisin på det kontor hvor vaksinasjonen gis til reisende. Regelverket for dette og fremgangsmåte for å skaffe stempel finnes i rundskriv fra Statens helsetilsyn (se Referanser).

Vaksinasjon av ansatte

Ansatte tilbys vaksinasjon mot Hepatitt B ved nyansettelse (evt Hep A+B), samt vaksinasjon mot influensa og evt. pneumokokinfeksjon på indikasjon hver høst for vår regning.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.