Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Kommunikasjonspartnere for elektroniske meldinger

Elektronisk meldingskommunikasjon må piloteres (utprøves) for hver kommunikasjonspartner og meldingstype før parallelle papirmeldinger kan avvikles. Du bør lage en liste over hvilke kommunikasjonspartnere som er klarert for ren elektronisk kommunikasjon og hvilke som er under pilotering.

Ved pilotering (utprøving) sender vi alltid papirutskrift i tillegg til elektronisk melding. Når evalueringen etter pilotering viser god sikkerhet, kan vi slutte med papirmeldinger for den aktuelle partneren og meldingstypen.

Klarerte kommunikasjonspartnere og meldingstyper:

  • [Her lister du opp hvilke partnere og meldingstyper som er klarert for ren elektronisk kommunikasjon]

Piloterte kommunikasjonspartnere og meldingstyper:

  • [Her lister du opp hvilke partnere og meldingstyper som er under utprøving for elektronisk kommunikasjon, og som derfor skal ha papirkopi i tillegg]

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.