Dokumenter i TrinnVis

TrinnVis inneholder en mengde skreddersydde maldokumenter, som du kan utforske her. Som TrinnVis-bruker trenger du ikke å forholde deg til alle sammen, fordi systemet filtrerer og tilpasser dokumentene til din virksomhet.

Prøv TrinnVis gratis

Fysisk sikring av områder og utstyr

Den fysiske sikringen gjelder både for utstyr benyttet for å behandle helse- og personopplysninger og annet utstyr med betydning for informasjonssikkerheten.
Adgang med egen nøkkel til dedikerte rom med driftsutstyr (servere og utstyr) gies kun til personell med absolutt behov for adgang.
Alle som får utlevert og leverer inn nøkler/adgangskort skal kvittere med navn, sted og dato for utleveringen/innleveringen. Listen revideres ved den årlige sikkerhetsrevisjon. [Angi her hvor listen oppbevares]
Servere og annet nettverksutstyr skal oppbevares i låst skap eller rom med sylinderlås. Dersom det benyttes et skap, skal dette skrus fast til veggen eller gulvet. Skapet skal ikke plasseres i resepsjonen/publikumsområde. Server skal stå over gulvnivå og dermed beskyttet mot vannlekkasje.
Backup skal ligge i låst og brannsikker safe.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på trinnvis.no for å forbedre brukeropplevelsen, for eksempel slik at du kan slippe å se denne meldingen neste gang du besøker oss.